Eκτός μάχης ο Τanak

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2019)

Έτοιμος να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του είναι ο Thierry Neuville με το Hyundai i20. Δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη στο τέλος της δεύτερης μέρας.

Tα πάνω-κάτω πρέπει να έρθουν αύριο στην Αργεντινή για να χάσει ο Neuville την νίκη, την ίδια στιγμή που στόχος της Hyundai είναι να κάνει το 1-2 εκμεταλλευόμενη την φοβερή εμφάνιση που κάνει μέχρι στιγμής ο Andreas Mikkelsen.

Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Βέλγος είχε σκληρή μάχη με τον Τanak αλλά πλέον έχει σοβαρό προβάδισμα 45,7 δευτερόλέπτων απέναντι στον ομόσταυλό του Mikkelsen, αφού το Yaris του Εσθονού παρουσίασε πρόβλημα και είχε ως συνέπεια ο Τanak να τεθεί εκτός μάχης. Η Τοyοta μέχρι κάποια στιγμή είχε τρία Yaris στις πρώτες πέντε θέσεις, τώρα όμως πλέον μόνο ο Meeke είναι σε θέση να παλέψει για μια θέση στο βάθρο, τελειώνοντας την σημερινή μέρα στην τρίτη θέση.
 
Πολύ κοντά του μόλις 2,8 δευτερόλεπτα πίσω είναι ο 6 φορές πρωταθλητής Sebastien Ogier που έχει διαμαρτυρηθεί επίσημα στους κριτές γιατί σε μια από τις πύλες που κλήθηκαν να περάσουν, έχασε την προσοχή του λόγω του γεγονότος οτι παρατήρησε πως υπήρχαν δύο αγωνιστικές γραμμές με συνέπεια να «τραυματίσει» το αυτοκίνητό του και να χάσει την υδραυλική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης. Πίσω του με 6 δευτερόλεπτα διαφορά ακολουθεί ο Dani Sordo με το τρίτο i20 της πρώτης 5άδας.

Την δεκάδα κλείνουν ο Latvala με Υaris στην 6η θέση ενώ πολύ πιο πίσω βρίσκονται κατά σειρά οι Suninen (Ford), Ostberg (Citroen) για το WRC2Pro, Heller (Ford) για το WRC2 και ο ιδιώτης Galanti.

Mercedes
test center