Μέσω δημοπρασίας θα διατεθεί προς πώληση η Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001.

Tο «επαναστατικό» ιταλικό μοντέλο που βασίζεται σε μία Alfa Romeo 4C.

Στο πίσω μέρος, οι διαφορές είναι πολλές και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νέα φωτιστικά σώματα.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι λιτός.

Στο «σφυρί» μοναδική Alfa Romeo

1.896 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Μέσω δημοπρασίας θα διατεθεί προς πώληση η εκπληκτικής ομορφιάς και μη εργοστασιακή, Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001.

Η Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001 μπορεί να μην είναι ένα εργοστασιακό μοντέλο της Alfa Romeo, ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση που έδωσαν στο αυτοκίνητο οι εταιρείες Αdler Group και Umberto Palermo Up Design, το έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οχήματα που παρουσιάστηκαν το 2018.
 
Μάλιστα αυτό το «επαναστατικό» ιταλικό μοντέλο που βασίζεται σε μία Alfa Romeo 4C, αναμένεται να μπει κάτω από το «σφυρί» του οίκου RM Sothebys στις 25 Μαΐου στην Ιταλία, έχοντας ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλεκτών από κάθε σημείο της γης.
 
Το μοντέλο ξεκίνησε τη ζωή του ως μία 4C που είχε διανύσει 40.000 χιλιόμετρα. Όμως στη συνέχεια μέσω της Umberto Palermo Up Design ο προφυλακτήρας έχει πλέον νέα φώτα LED ανανεωμένης σχεδίασης ενώ ο πρόβολος λαμβάνει πιο μυώδη φτερά και καπό. Και στο πίσω μέρος, οι διαφορές είναι πολλές και περιλαμβάνουν νέα φωτιστικά σώματα, πιο μικρούς αεραγωγούς αλλά και δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.  
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι λιτός χωρίς κάποια οθόνη infotainment, ωστόσο παρατηρούμε πως υπάρχει πλούσια δίτονη επένδυση από δέρμα και ανθρακόνημα.
 
Κάτω από το καπό αλλαγές δεν έγιναν. Ως εκ τούτου βρίσκεται το ίδιο turbo σύνολο των 1,75 λίτρων, το οποίο έχει ισχύ 240 ίππων και ροπή 350 Nm. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και επιτρέπει στην κανονική Alfa Romeo 4C να ολοκληρώνει το σπριντ του 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,2 δλ., χαρίζοντάς της τελική ταχύτητα της τάξης των 258 χλμ./ώρα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως για την Mole Costruzione Artigianale 001 δεν έχουν υπάρξει στοιχεία για τις επιδόσεις της, ενώ καμία εκτίμηση δεν έχει γίνει για το ποσό το οποίο θα πωληθεί.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto