Τρία νέα ρεκόρ κατέκτησε η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

O David Brise βρέθηκε πίσω από το τιμόνι.

Τρία ρεκόρ για την Stelvio Quadrifoglio

2.400 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Σε τρεις αγγλικές πίστες, τρεις διαφορετικές ημέρες, βρέθηκε η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, με το αποτέλεσμα για το ιταλικό SUV να είναι η κατάκτηση τριών ρεκόρ.

Στις βρετανικές πίστες Silverstone, Donington Park και Brands Hatch πήγε η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, με σκοπό το πιο γρήγορο SUV παραγωγής της ιταλικής μάρκας να κάνει δικά του τρία ρεκόρ γύρων κάτι που εν τέλει κατάφερε. Όπως αναφέρει σε ενημέρωσή της η φίρμα, ένας γύρος στην πίστα του Brands Hatch πραγματοποιήθηκε σε 55,9 δευτερόλεπτα, στο Donington Park σε 1 λεπτό και 21,1 δευτερόλεπτα και στο Grand Prix του Silverstone σε 2 λεπτά και 31,6 δευτερόλεπτα.
 
Οι τρεις χρόνοι αποτελούν ρεκόρ για το μοντέλο αφήνοντας ικανοποιημένο τον David Brise ο οποίος βρέθηκε πίσω από το τιμόνι. «Η Stelvio Quadrifoglio μου έδωσε όλα όσα χρειάζονταν για να βγάλω τους καλύτερους δυνατούς χρόνους και να καταγράψω τα τρία ρεκόρ» είπε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Brise.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Stelvio Quadrifoglio έχει κάνει αντίστοιχα ρεκόρ. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα έγινε το 2017, όταν έσπασε το ρεκόρ SUV παραγωγής στο Nürburgring, καλύπτωντας την πίστα σε 7 λεπτά και 51,7 δευτερόλεπτα, κερδίζοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ κατά οκτώ δευτερόλεπτα.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center