Μια ειδική Alfa Romeo Giulia QV παρουσίασε η ιταλική μάρκα.

Tο Ochre χρώμα τόνιζε τις γραμμές και τους μικρούς προβόλους του μοντέλου.

Ο αγώνας Mille Miglia του 2019 ξεκίνησε από την Brescia.

Η χρυσή Giulia QV του Mille Miglia

2.808 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Μια ειδική Alfa Romeo Giulia QV, μέσω της οποίας γιόρτασε την πολυετή της παρουσία στον αγώνα Mille Miglia παρουσίασε η ιταλική μάρκα.

Ο αγώνας Mille Miglia του 2019 ξεκίνησε από την Brescia, με τα μοντέλα της Alfa Romeo να συνδέουν ιδανικά το παρελθόν και το παρών της μάρκας. Η Alfa Romeo κάθε χρονιά δίνει ξεχωριστό χρώμα στο γεγονός, μια φράση που ειδικά φέτος έχει και κυριολεκτική σημασία μέσω μίας χρυσής Giulia.
 
Συγκεκριμένα το Ochre χρώμα με το οποίο είναι βαμμένη μία Alfa Romeo Giulia QV που έδωσε το παρών στην αφετηρία του αγώνα, τόνιζε τις γραμμές και τους μικρούς προβόλους του μοντέλου. Το ίδιο χρώμα είχε «ντύσει» τόσο τους προγόνους της Giulia, όσο και άλλα μοντέλα της μάρκας κατά τις δεκαετίες του 60 και του 70.
 
Μάλιστα όπως σημειώνει η εταιρεία η Ochre Alfa Romeo Giulia QV, με τον bi-Turbo V6 βενζινοκινητήρα των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων, συμπληρώνει ιδανικά την παρουσία της μάρκας στον αγώνα που επίσης δίνει το στίγμα της με:
 
  • Το 10% επί των συνολικών συμμετοχών, με 44 Alfa Romeo συνολικής ισχύς άνω των 4.200 ίππων να παίρνουν εκκίνηση σε σύνολο 430 συμμετοχών.
  • 2 ειδικές εκδόσεις Alfa Romeo Racing των Giulia και Stelvio QV, οι οποίες έχουν τα χρώματα του μονοθεσίου C38, με το οποίο η Alfa Romeo λαμβάνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
  • 3 μοναδικά μοντέλα από το Μουσείο της μάρκας (Alfa Romeo Historic Museum - The time machine).
  • 30 συνολικά Giulia και Stelvio για αυτοκίνητα συνοδείας.
  • Το επίτιμο αυτοκίνητο του αγώνα, μία Alfa Romeo 1900 Sport Spider του 1954 που φέρει τον τιμητικό αριθμό 1000.

Toyota
moto