Μία νέα ειδική έκδοση του CX-3 ανακοίνωσε η Mazda.

Νέα ειδική έκδοση του Mazda CX-3

3.350 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2019)

Μία νέα ειδική έκδοση του CX-3 ανακοίνωσε η Mazda, η οποία θα λάβει την ονομασία GT SportNav + και θα διαθέτει μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών και επιπλέον βασικό εξοπλισμό.

Αν και στο άκουσμα της είδησης πολλοί είναι αυτοί που θα χαρούν, το δυσάρεστο είναι πως το Mazda CX-3 GT SportNav + θα παραχθεί μόλις σε 500 μονάδες, οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που θα διαφοροποιούν το μοντέλο περιλαμβάνουν ένα μοναδικό ασημί ματ χρώμα που θα χαρακτηρίζει ένα μέρος των δύο προφυλακτήρων, ενώ τα ίδια ασημί χαρακτηριστικά θα διακοσμούν το κάτω μέρος των θυρών αλλά και τα καπάκια των δύο πλευρικών καθρεπτών. Από κει και πέρα το μοντέλο θα φτάσει στο «νησί» με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς LED και φώτα ομίχλης, όλα μέρη του βασικού εξοπλισμού.
 
Στο εσωτερικό του, το πιο πρόσφατο CX-3 θα λάβει κόκκινη δερμάτινη ταπετσαρία Nappa, ενώ το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών θα είναι φινιρισμένα από λευκό μαλακό πλαστικό.
 
Το CX-3 GT SportNav + τροφοδοτείται από τον κινητήρα SkyActiv-G 2.0 λίτρων της Mazda, που παράγει ροπή 120 ίππων και 206Nm ροπής. Η ισχύς τροφοδοτείται στους εμπρός τροχούς είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το κόστος απόκτησης ξεκινά από τις 24.095 λίρες, δηλαδή περίπου 27.500 ευρώ.

Hyundai
vw