Το Corsa GSi;

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Corsa OPC.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει το Corsa OPC.

To νέο Οpel Corsa σε GSi & ΟPC εκδόσεις

28.734 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2019)

Πώς θα μοιάζουν οι σπορ εκδόσεις του νέου μικρού της Opel; Πάρτε μάτι.

Το νέο Opel Corsa παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό ενώ πρόσφατα είχαμε την τύχη να το δούμε από κοντά στην έκθεση Αυτοκίνηση 2019 και σήμερα, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν η GSi και η OPC έκδοση του μοντέλου.

Η πιο προσιτή έκδοση από τις δύο, η GSi, λαμβάνει στην ψηφιακή πρόταση της Χ-Τοmi λίγες αλλά σημαντικές διαφορές σε εμφάνιση. Συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές έδωσαν στο μοντέλο πιο μεγάλους αεραγωγούς χαμηλά, ελαφρώς διαφοροποιημένο προφυλακτήρα και νέας σχεδίασης ζάντες. Υπενθυμίζουμε πως το GSi της προηγούμενης γενιάς εξοπλιζόταν με έναν 1.400άρη turbo κινητήρα 150 ίππων σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και έκανε τα 0-100 σε 8,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 207 χλμ./ώρα.
 

Ο Kleber Silva, από την άλλη πλευρά, παρουσίασε την πρόταση του για το νέο Corsa OPC προσφέροντάς του πιο μεγάλη γρίλια με μαύρο φινίρισμα, μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα στον προφυλακτήρα και νέες σπορ ζάντες, ενώ πίσω, το μοντέλο εξοπλίζεται με αεροτομή στο τέλος της οροφής και δύο απολήξεις εξάτμισης. Το προηγούμενo OPC είχε κάτω από το καπό έναν 1.600άρη turbo απόδοσης 207 ίππων αλλά στη νέα του γενιά, περιμένουμε πως η ιπποδύναμη του θα είναι ελαφρώς αυξημένη.

Πώς σας φαίνονται;

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto