DS 8 θα ονομάζεται όπως όλα δείχνουν το νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας.

Το πιθανότερο είναι πως το νέο DS 8 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Guangzhou τον Νοέμβριο.

Η ναυαρχίδα της DS λέγεται DS 8

4.727 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2019)

Η DS έχει πάρει την απόφαση να εισάγει στις αγορές ένα νέο μοντέλο που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της στην κατηγορία των σεντάν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα είναι το DS 8.

Το μεγάλο γαλλικό σεντάν θα έχει ως στόχο του να αντιμετωπίσει τα άλλα premium μοντέλα όπως για παράδειγμα την E-Class της Mercedes-Benz και τη BMW Σειρά 5, με την αγορά της Κίνας να είναι η πρώτη που θα το υποδεχτεί έως το τέλος του έτους, ενώ πιθανότατα θα έρθει και στην Ευρώπη, ενδεχομένως από το 2020.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει φωτογραφίες, ωστόσο μέσω ενός φόρουμ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δύο εικόνες που αποκαλύπτουν το σχεδιασμό που θα έχει το DS 8. Οι εικόνες μοιάζει να έχουν προέλθει από προωθητικό/διαφημιστικό υλικό του μοντέλου στην κινεζική αγορά, η οποία έχει το προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Κοιτώντας το υλικό βλέπουμε την κομψή σιλουέτα του πολυτελούς σεντάν, το οποίο φαίνεται να έχει κοινά στοιχεία με το γνωστό μας Peugeot 508 και περισσότερο με το Peugeot 508 L, το οποίο επωφελείται από μακρύτερο μεταξόνιο και προσφέρεται αποκλειστικά στην Κίνα.
 
Τα χαρακτηριστικά που συνδέουν τα Peugeot 508 (L) και DS 8 είναι πολλά κυρίως σε ότι αφορά τις αναλογίες και τη γραμμή σχεδίασης. Μένοντας στις εικόνες του DS 8, φαίνεται πως η επερχόμενη ναυαρχίδα της γαλλικής φίρμας έχει υιοθετήσει την ίδια εξάγωνη μάσκα που βρίσκουμε και στα πρόσφατα μοντέλα της DS, ενώ τα LED φώτα ημέρας μας φέρνουν στη μνήμη μας αυτά του DS 3 Crossback. Τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση, ενώ το σεντάν θα χαρακτηρίζεται από παράθυρα με λεπτό πλαίσιο και πεντάθυρο fastback σχεδιασμό αμαξώματος, όπως το 508.
 
¶λλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως το νέο DS 8 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Guangzhou τον Νοέμβριο πριν λαναριστεί στην αγορά της Κίνας και πιθανότατα σε αυτή της Ευρώπης, λίγο καιρό μετά.     

Toyota
moto