H Opel παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο το οποίο ονόμασε O-Team Zafira Life.

Το βαν πατάει σε ζάντες 20 ιντσών BBS.

Σε ότι αφορά την ιπποδύναμη το O-Team Zafira Life έχει την ισχύ 177 αλόγων και 400 Nm ροπής.

To O-Team Zafira Life είναι έτοιμο για δράση

2.147 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2019)

Παίρνοντας έμπνευση από την αμερικανική σειρά δράσης A-Team που προβλήθηκε τη δεκαετία του 1980 και ένα βαν που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή, η Opel παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο το οποίο ονόμασε O-Team Zafira Life.

Αν και το O-Team Zafira Life δεν έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το GMC Vandura που πρωταγωνιστούσε στη σειρά, η εξωτερική σύνδεση των δύο μοντέλων είναι προφανής. Το βαν της Opel διαθέτει συνδυασμό δύο χρωμάτων, ενώ είναι εξοπλισμένο και με παρόμοια αεροτομή. Ωστόσο τα χρώματα είναι διαφορετικά καθώς το O-Team Zafira Life είναι βαμμένο σε άσπρο και σκούρο μπλε, τα οποία ενώνονται μέσω μίας πράσινης φωσφοριζέ λωρίδα.
 
Το βαν πατάει σε ζάντες 20 ιντσών BBS, ενώ είναι εξοπλισμένο και με αερανάρτηση. Το σύστημα πέδησης φέρει την υπογραφή της Brembo και συνδυάζεται με τετραπίστονες δαγκάνες και δίσκους 11 ιντσών στον εμπρόσθιο άξονα. Η ισχύς προέρχεται από τον 2λιτρο ντίζελ κινητήρα της Opel και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.
 
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο ήχος που προέρχεται από το μοντέλο αντιστοιχεί σε αυτόν που βγαίνει από ένα V8 μοτέρ! Αυτό επιτυγχάνεται από ειδικά εγκατεστημένα ηχεία που είναι υπεύθυνα για να παράγουν τον βρυχηθμό ενός V8. Σε ότι αφορά την ιπποδύναμη το O-Team Zafira Life έχει την ισχύ 177 αλόγων και 400 Nm ροπής, με την Opel να υπόσχεται συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου 7,0 έως 8,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
 
Τέλος για αυτούς που σκέφτονται να αποκτήσουν το γερμανικό βαν πρέπει να πούμε πως η Opel δεν σκοπεύει το φέρει στην παραγωγή, οπότε ας στραφούν σε κάποιο άλλο μοντέλο.

VW LEASEPRO
test center