Σχέδια που προσφέρουν μία ρεαλιστική εικόνα του νέου Kia Sorento έκαναν την εμφάνισή τους.

Το πίσω μέρος δεν κρύβει κάποια έκπληξη καθώς ακολουθεί μια κλασική σχεδιαστική γραμμή.

Σχέδια «προάγγελος» του νέου Kia Sorento;

1.931 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Σχέδια που προσφέρουν μία ρεαλιστική εικόνα του νέου Kia Sorento έκαναν την εμφάνισή τους.

Η Kia μετά την ανανέωση που προσέφερε στο Sorento πριν από δύο περίπου χρόνια έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στον ερχομό της νέας γενιάς του κορεατικού SUV. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στο φως τις δημοσιότητας κατασκοπευτικές εικόνες που παρουσίασαν ένα πρωτότυπο με πλήρες καμουφλάζ να πραγματοποιεί δοκιμές στις ελβετικές ¶λπεις.
 
Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έπιασαν δουλειά και δεν άργησαν να έρθουν στη δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια που μας δίνουν μία πρώτη ιδέα για την εξωτερική εμφάνιση του νέου Kia Sorento.
 
Βλέποντας τα σχέδια παρατηρούμε πως το μοντέλο έχει λάβει λεπτούς προβολείς, οι οποίοι περικλείονται από ένα μεταλλικό πλαίσιο μέσω στο οποίο περιλαμβάνει και τη γρίλια, σχηματίζοντας την γνωστή «μύτη της τίγρης» που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της μάρκας. ¶λλες λεπτομέρειες που αξίζουν να σημειωθούν είναι οι πλάγιοι καθρέφτες που βρίσκονται ακριβώς επάνω στο πάνελ της πόρτας, αλλά και τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά στις καμάρες των τροχών.
 
Το πίσω μέρος δεν κρύβει κάποια έκπληξη καθώς ακολουθεί μια κλασική σχεδιαστική γραμμή. Έτσι τα στοιχεία που μας αποσπούν την προσοχή είναι η αεροτομή στην οποία ενσωματώνεται το τρίτο φως φρένων, αλλά και οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν υπάρξει επίσημες πληροφορίες, ωστόσο το ολοκαίνουργιο Sorento υπόσχεται να ξεπεράσει τον προκάτοχό του τόσο στο δρόμο όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αυτό θα συμβεί όντας εξοπλισμένο με πιο αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις.   

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto