Μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται για να δείξει το προφίλ του νέου Land Rover Defender.

Ο πίνακας οργάνων «πρόδωσε» το Defender

2.019 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2019)

Μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται για να φανερώσει το προφίλ του νέου Land Rover Defender, μέσω απεικόνισης του στον ψηφιακό πίνακα οργάνων που όπως φαίνεται θα διαθέτει το SUV.

Η ανάρτηση αυτή ήρθε από το Instagram και όπως μπορούμε να δούμε φαίνεται να παρουσιάζει μία έκδοση του νέου Defender με μακρύ μεταξόνιο, τέσσερις πόρτες και μία ρεζέρβα να εδρεύει στο πίσω μέρος. Η λευκή οροφή έχει ενσωματωμένη ένα γυάλινο πάνελ προφανώς για να περνάει το φώς του ήλιου στη καμπίνα, ενώ η κολόνα Γ διαχωρίζεται από το περίγραμμα της πίσω πόρτας.
 
Η εικόνα δείχνει επιπλέον πως το πίσω μέρος των μπροστινών φτερών είναι εξοπλισμένο με έναν κάθετα τοποθετημένο αεραγωγό, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο –αυτή τη στιγμή- αν πρόκειται για ένα λειτουργικό αξεσουάρ ή απλά βρίσκεται εκεί για λόγους styling. Ένα «φούσκωμα» στο καπό είναι επίσης ορατό, όπως τα μαύρα καπάκια καθρεπτών και οι ζάντες αλουμινίου που κοσμούνται από πέντε ακτίνες.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω έκδοση δεν θα είναι η αποκλειστική, καθώς η εταιρεία έχει φροντίσει να φέρει μαζί ένα μοντέλο με δύο πόρτες, ενώ υπάρχουν και οι φήμες πως ένα μονοκάμπινο pick-up θα είναι μέρος των παραλλαγών.
 
Τέλος δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τα 15.409 χιλιόμετρα που φαίνονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, κάτι που επιβεβαιώνει πως το συγκεκριμένο δοκιμαστικό μοντέλο έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς από τους ανθρώπους της Land Rover.
 
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που υπάρχουν το νέο Land Rover Defender θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw