Αν και το Chevrolet Camaro δεν προσφέρεται στη χώρα μας δεν παύει να είναι ένα δημοφιλές Muscle Car παγκόσμιας εμβέλειας.

Δημοσίευμα «κόβει» το Chevrolet Camaro

1.684 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2019)

Αναταραχή στις τάξεις των οπαδών του Chevrolet Camaro έχει δημιουργήσει δημοσίευμα το οποί κάνει λόγο πως η εταιρεία βρίσκεται στα πρόθυρα να αποφασίσει τον τερματισμό του δημοφιλούς αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Muscle Cars and Trucks», κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μετά το 2023 όταν και η τρέχουσα έκτη γενιά είναι προγραμματισμένη να βάλει τέλος στην παραγωγή της. Μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως παραπάνω από μία «πηγές» εντός της General Motors αναφέρουν πως το πρόγραμμα ανάπτυξης του Camaro της επόμενης γενιάς έχει ανασταλεί. Ως εκ τούτου μετά το πέρας του 2023 το μέλλον του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από δυσοίωνο, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι με την πλευρά που θέλει τον τερματισμό της παραγωγής του.
 
Από τη μεριά της, η GM δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τις πληροφορίες. Συγκεκριμένα, όταν εκπρόσωποι ξένων μέσων ενημέρωσης επικοινώνησαν μαζί τους αρκέστηκαν στο να αναφέρουν πως «δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία για να απαντήσουμε σε φήμες», ενώ στη συνέχεια αρκέστηκαν να θυμίσουν τις νέες εκδόσεις του Camaro που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά των ΗΠΑ.
 
Αν και το Chevrolet Camaro δεν προσφέρεται στη χώρα μας δεν παύει να είναι ένα δημοφιλές Muscle Car παγκόσμιας εμβέλειας. Ωστόσο όπως φαίνεται οι σταθερά μειωμένες πωλήσεις της έκτης γενιάς από το 2016 που έκανε την εμφάνιση της έως το 2018, όπου μόλις 51.000 μονάδες έχουν βρει ιδιοκτήτες, φαίνεται πως έχουν βάλει σε μπελάδες το μέλλον του.
 
Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποια θα είναι η τελική απόφαση, ωστόσο ίσως οι πωλήσεις εντός του 2019 να είναι αυτές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη τελική απόφαση.

Toyota
moto