To μοντέλο εξοπλίζεται με τo exclusive Dark Highland χρώμα σε πράσινο και μαύρο.

Kαι το 2020 σε παραγωγή η Mustang Bullitt!

3.412 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2019)

H Ford αποκαλύπτει πως λόγω της μεγάλης της εμπορικής επιτυχίας, η Bullitt θα συνεχίσει να διατίθεται και το επόμενο έτος παραγωγής.

Tην επέκταση της παραγωγής της έκδοσης Bullitt και το 2020 ανακοίνωσε η Ford, ισχυριζόμενη πως την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το μοντέλο στην Ευρώπη.
 
Υπενθυμίζουμε πως η Mustang Bullitt κατασκευάστηκε για να εορταστεί η 50η επέτειος από το γύρισμα της ομώνυμης ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Steve McQueen. Kατά το πρώτο έτος παραγωγής η έκδοση έγινε sold out, ωστόσο η Ford ισχυρίζεται πως η ζήτηση παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Κάτω από το καπό εδράζει ο γνωστός V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων με ελαφρώς αυξημένη ιπποδύναμη στους 460 ίππους και ροπή 526 Νm σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. To μοντέλο εξοπλίζεται με τo exclusive Dark Highland χρώμα σε πράσινο και μαύρο, μοναδικές ζάντες 19 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενώ στον εσωτερικό διάκοσμό, τα εμβλήματα «Bullitt», οι πράσινες ραφές και ο ξεχωριστός επιλογέας ταχυτήτων με την χαρακτηριστική άσπρη μπίλια δίνουν δυναμικά το παρών.

Η τιμή της Mustang Βullitt ξεκινά στην Ελλάδα από 76.702 ευρώ.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center