Τον εαυτό του κατάφερε να ξεπεράσει το Volkswagen ID. R.

Το VW ID. R ξεπέρασε τον εαυτό του (+vid)

3.607 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Τον εαυτό του κατάφερε να ξεπεράσει το Volkswagen ID. R, καθώς μπόρεσε να βελτιώσει το ρεκόρ που το ίδιο διατηρούσε στη διαδρομή του Goodwood Festival of Speed.

Πριν από περίπου ένα χρόνο το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της VW έτρεξε την ανάβαση στο Goodwood Festival of Speed σε χρόνο 41,18 δευτερόλεπτα, αριθμός που αποτελούσε ρεκόρ. Ωστόσο πλέον ο χρόνος και το ρεκόρ αυτό ανήκουν στο παρελθόν. Όχι εξαιτίας κάποιου άλλου αυτοκινήτου, αλλά του ίδιου.
 
Το γερμανικό μοντέλο έχοντας εκ νέου πίσω από το τιμόνι τον Romain Dumas, ξαναπήγε στο Goodwood και ολοκλήρωσε την ίδια διαδρομή σε 39,9 δευτερόλεπτα βελτιώνοντας περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο το προηγούμενο ρεκόρ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι να εμφανιστεί το ID. R, το ρεκόρ ανάβασης του Goodwood άνηκε στον Nick Heidfeld, ο οποίος το 1999 διάνυσε την ίδια διαδρομή σε 41,6 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας ένα μονοθέσιο της Formula 1, McLaren MP4 / 13. Αν και το μονοθέσιο είναι ισχυρότερο από το 680 ίππων απόδοσης ID. R, το τελευταίο είναι ειδικά τροποποιημένο για να αγωνίζεται σε αναβάσεις, κάτι που απέδειξε πέρυσι κατακτώντας και το ρεκόρ της διάσημης διαδρομής του Pikes Peak.
 
Δείτε την προσπάθεια του Volkswagen ID. R

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda