Τα SUV της Hyundai που προσφέρονται στην Αμερικανική αγορά.

Επικό καλωσόρισμα του Hyundai Venue (+vid)

2.430 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2019)

Η «οικογένεια» της Hyundai πριν από λίγο διάστημα υποδέχτηκε ένα νέος μέλος, το μικρό crossover Venue και σήμερα το καλωσόρισε μέσω ενός επικού βίντεο που θυμίζει τρέιλερ ταινίας του Hollywood.


Το βίντεο που διαρκεί περίπου 3 λεπτά ξεκινά με την εμφάνιση ενός αεροσκάφους C-130 που πετά πάνω από την Καλιφόρνια. Καθώς αυτό προσεγγίζει το διάδρομο στο αεροδρόμιο Inyokern της Καλιφόρνια, ένας στόλος από SUV της Hyundai, όπως το Palisade, το Santa Fe, το Tucson, το NEXO και το Kona, φτάνουν στο σημείο. Η πόρτα του αεροσκάφους ανοίγει και το μικρό Venue κατεβαίνει. Τα υπόλοιπα του ανοίγουν χώρο για να περάσει όχι όμως και το μεγάλο Palisade.
 
Το μεγαλύτερο SUV της Νοτιοκορεάτικης φίρμας δεν φαίνεται να εντυπωσιάζεται με το μικροσκοπικό αδελφό του, ωστόσο ύστερα από μία μεταξύ τους «συνομιλία» το μικρό αλλά θαρραλέο Venue βλέπει το Palisade να του ανοίγει το δρόμο και στη συνέχεια όλα τα SUV της Hyundai αποχωρούν από το σημείο το ένα πίσω από το άλλο.
 
Αν και το εκπληκτικό βίντεο λανσαρίσματος του Venue δεν μπορεί να αποκαταστήσει το γεγονός πως το μοντέλο δε είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται η Hyundai να ετοιμάζεται να προσφέρει ένα αντίστοιχο μικρό SUV και στη γηραιά ήπειρο.
 
Μάλιστα μόλις χθες σας ενημερώσαμε για μία teaser εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα το ευρωπαϊκό τμήμα της φίρμας, η οποία φέρεται να δίνει μια πρώτη «γεύση» από ένα επερχόμενο SUV μοντέλο που δεν αποκλείεται να είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Venue.
 
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
 

Toyota
moto