Τα Proace City Verso και Proace City Van.

Το πρώτο ηλεκτρικό βαν της Toyota που θα φτάσει θα είναι το Proace.

Ηλεκτρικά τα Toyota Proace και Proace City

2.405 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Το Toyota Proace City μπορεί να έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του, ωστόσο η εταιρεία έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα της για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο της γκάμα του βαν. Πως θα το κάνει αυτό; Προσφέροντας αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις που αφορούν και το μεγαλύτερο Proace.


Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι οι ηλεκτρικές εκδόσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ευρώπη από το 2020, αποτελώντας μέρος ενός φιλόδοξου αναπτυξιακού σχεδίου της εταιρείας που φτάνει μέχρι και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και θα εξελιχθεί μέσω ενός νέου τμήματος, Toyota Professional .
 
 Όπως συνέβη και στις εκδόσεις του Proace City με κινητήρα εσωτερικής καύσης, έτσι και στις επερχόμενες «πράσινες» εκδοχές, η εισαγωγή τους στις αγορές θα συμβεί σε συνεργασία με το Groupe PSA, το οποίο έχει δανείσει την πλατφόρμα του για να βασιστεί το ιαπωνικό βαν.
 
Το πρώτο ηλεκτρικό βαν της Toyota που θα φτάσει θα είναι το Proace κάτι που θα συμβεί εντός του 2020 και θα ακολουθηθεί από το Proace City το 2021. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αλλά πιθανότατα και τα δύο θα μοιραστούν τους ηλεκτρικούς κινητήρες με τις χωρίς ρύπους εκδόσεις των Peugeot Expert / Citroën Jumpy / Opel Vivaro και των Peugeot Partner / Citroën Berlingo / Opel Combo.
 
Τέλος σε ότι αφορά το νέο Proace City να θυμίσουμε πως θα λανσαριστεί τόσο σε επιβατικές εκδόσεις «Proace City Verso» με δυνατότητα μεταφοράς πέντε ή επτά επιβατών, όσο και σε επαγγελματικές εκδόσεις «Proace City Van».

Mercedes
moto