Τη δική του επιχείρηση ξεκινά ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum.

Ίδρυσε τη δική του εταιρεία ο Ian Callum

1.466 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Τη δική του επιχείρηση ξεκινά ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum, με στόχο τη δημιουργία ειδικών προϊόντων περιορισμένης έκδοσης σε διάφορους τομείς, όπως ο σχεδιασμός, ο τρόπος ζωής και τα ταξίδια!


Η νέα εταιρεία πήρε την ονομασία «Callum», ωστόσο σε αυτή ο πρώην εργαζόμενος της βρετανικής μάρκας δεν είναι μόνος του, καθώς μεταξύ των ιδρυτικών μελών βρίσκονται οι David Fairbairn, Adam Donfrancesco και Tom Bird.
 
Για όποιους δεν γνωρίζουν τη δουλειά του  Ian Callum, να πούμε πως τα τελευταία χρόνια έβαλε την υπογραφή του σε αρκετά όμορφα αυτοκίνητα όπως οι Aston Martin Vanquish, Vantage και DB9, αλλά και οι Jaguar F-Type, F-Pace, XJ και η αμιγώς ηλεκτρική I-Pace.
 
«Το να σχεδιάζεις κάτι εναλλακτικό υπήρξε πάντοτε μέρος της ζωής μου. Στο σημερινό σύγχρονο κόσμο, η συνεργασία είναι ο καταλύτης για νέες ιδέες και αυτό είναι το ήθος και η έμπνευσή μας, τόσο μέσα στην ομάδα μας όσο και όταν θα κοιτάξουμε να συνεργαστούμε με τους εταίρους στο μέλλον», δήλωσε κατά την παρουσίαση της εταιρείας ο Ian Callum.
 
Η νέα εταιρεία έχει έδρα στο Warwick του Ηνωμένου Βασιλείου, απασχολώντας μια ομάδα 18 ανθρώπων. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδιασμού, μηχανικής και κατασκευής, καθιστώντας τη Callum ικανή να σχεδιάσει και να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά προϊόντα.
 
Τέλος σε ότι αφορά το πρώτο έργο της νέας εταιρείας αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

OPEL NEA MONTELA
test center