4 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Jeep Renegade με 180 PS

130.504 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2020)

Ένα μικρό… θηρίο: To μικρότερο Jeep φοράει τον νέο 1,3 λτ. κινητήρα των 180 ίππων και σε συνδυασμό με την 4κίνηση μεταμορφώνεται σε θηρίο…

To Renegade είναι το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Jeep όμως αυτό δεν σημαίνει πως στερείται δυνατοτήτων. Ειδικότερα στην έκδοση με τον νέο 1.300άρη κινητήρα των 180 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης και το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το Renegade αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά 4κίνητα μοντέλα της κατηγορίας. Με την προσθήκη αυτού του κινητήρα συμπληρώνεται η ριζική αλλαγή στην γκάμα του Renegade, με αυτόν ειδικότερα να αντικαθιστά τον 1,4 λτ. Turbo των 170 ίππων.

Εμφανισιακά και μετά την ανανέωσή του, το Renegade διατηρεί και σε αυτή την έκδοση το τετραγωνισμένο αλλά δυναμικό του προφίλ, με τις ευχάριστες ανασχεδιασμένες λεπτομέρειες να εκσυγχρονίζουν την εικόνα του. Αυτές εστιάζονται στην κλασική μάσκα με τις -σήμα κατατεθέν- 7 γρίλιες εμπρός, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω με το σύνολο να είναι επιβλητικό και φυσικά άμεσα αναγνωρίσιμο ως Jeep.

Το Jeep Renegade με τον νέο 1,3 λτ. κινητήρα των 180 ίππων, είναι διαθέσιμο στις πλούσιες εξοπλιστικά εκδόσεις Longitude και Limited με τιμές 26.900 και 27.900 ευρώ αντίστοιχα, εκδόσεις που αποτελούν τις μοναδικές στην βενζινοκίνητη γκάμα του που εφοδιάζονται με 4κίνηση. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center