Η μάρκα γιόρτασε το 1.000ό μοντέλο το οποίο πουλήθηκε από την αντιπροσωπεία της στο Λονδίνο.

Η παρούσα McLaren 600LT Coupe έχει στη διάθεσή της το πακέτο MSO Clubsport Pro.

Πωλήθηκε η 1.000ή McLaren 600LT Coupe

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2019)

Μία από τις τελευταίες McLaren 600LT Coupe που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής της βρετανικής μάρκας στο Woking, ήταν η αφορμή για να εορταστεί η 1.000η μονάδα του μοντέλου η οποία πωλήθηκε.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που ανακοινώθηκε πέρυσι, η McLaren σταματά την παραγωγή της 600LT Coupe, ωστόσο πριν από αυτό γιόρτασε το 1.000ό μοντέλο το οποίο πουλήθηκε από την αντιπροσωπεία της στο Λονδίνο.
 
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει πολλά στοιχεία από το τμήμα MSO και μεταξύ άλλων είναι εξοπλισμένο με οροφή από ανθρακονήματα και εξαιρετικά ελαφριές μαύρες ζάντες με δέκα ακτίνες. Οι τελευταίες αφήνουν να φανούν οι πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, χρώμα που ως γνωστόν αποτελεί σήμα κατατεθέν της βρετανικής εταιρείας.
 
Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο χρώμα έχει επιλεγεί για να κοσμήσει και το εσωτερικό. Οι ραφές στα μαξιλάρια των καθισμάτων είναι πορτοκαλί απόχρωσης, ενώ στην κορυφή του τιμονιού έχει τοποθετηθεί ένα ομόχρωμο δαχτυλίδι. Το προσκέφαλα έχουν κεντημένο το λογότυπο «600LT», ενώ το ίδιο σήμα έχει πάνω του και το πεντάλ γκαζιού. Μέρος του εξοπλισμού είναι ένα σύστημα ήχου Bowers & Wilkins, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry.
 
Η παρούσα McLaren 600LT Coupe έχει στη διάθεσή της το πακέτο MSO Clubsport Pro, το οποίο προσθέτει νέα μπροστινά φτερά, μπουλόνια τιτανίου και αγωνιστικά καθίσματα από ανθρακονήματα.
 
Αν και το Coupe θα εγκαταλείψει σύντομα την παραγωγή, οι πελάτες θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση να αγοράσουν την 600LT Spider, η οποία κοστολογείται στις 201.500 λίρες Αγγλίας (223.054 ευρώ).

Toyota
test center