Tα 6 νέα RS μοντέλα Audi

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2019)

Τα 6 επόμενα RS μοντέλα της γερμανικής premium μάρκας περιλαμβάνονται στην teaser εικόνα που δημοσίευσε η Αudi. Ποια είναι αυτά;

Μια teaser εικόνα που περιλαμβάνει τα 6 νέα RS μοντέλα που πρόκειται να αποκαλυφθούν σύντομα δημοσίευσε η Αudi, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως, σίγουρα, κάποια από αυτά θα τα δούμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο τα πρώτα δύο μοντέλα φαίνεται πως είναι το RS6 Avant και το RS7 Sportback. Kαι τα δύο λέγεται πως θα έχουν κάτω από το καπό τους έναν 4,0 λίτρων twin-turbo κινητήρα με απόδοση κοντά στα 650 άλογα και ότι θα ξεχωρίζουν εμφανισιακά χάρη στους μεγάλους αεραγωγούς στον εμπρός προφυλακτήρα και το πολύ σπορ σύστημα εξάτμισης.

Τα επόμενα δύο μοντέλα φημολογείται πως θα είναι τα RS Q3 και RS Q3 Sportback που θα εξοπλίζονται με το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ των 2.500 κ.εκ με απόδοση κοντά στα 420 άλογα σε συνεργασία με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το πέμπτο αυτοκίνητο, ωστόσο πηγές κοντά στην μάρκα κάνουν λόγο πως πρόκειται για το RS4 Avant που θα λάβει τον γνωστό V6 twin-turbo μοτέρ των 2,9 λίτρων με απόδοση 450 άλογα και 600 Νm ροπής. Τέλος, το τελευταίο μοντέλο είναι σίγουρα πως αφορά την RS έκδοση του Q8.

Ποιο σας φαίνεται πιο ενδιαφέρον;
 

Toyota
moto