Πρώτο επίσημο teaser του νέου Nissan Juke

24.795 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2019)

Το νέο Nissan Juke είναι προ των πυλών και η Nissan διέρρευσε τρεις νέες εικόνες αλλά και πληροφορίες για το νέο B-SUV που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στις 3 Σεπτεμβρίου.

Τρεις νέες εικόνες διέρρευσε η Nissan για το νέο Juke το οποίο θα κάνει την επίσημη αποκάλυψή του στις 3 Σεπτέμβρη . Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το δεύτερης γενιάς Juke θα διατηρήσει τον μοντέρνο χαρακτήρα του, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από τον μεγαλύτερο αδελφό του το Qashqai, κάτι που βλέπουμε και στις νέες φωτογραφίες παρά το πολύ έξυπνο καμουφλάζ.
 
Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B που αναπτύχθηκε από κοινού με τη Renault, όντας η ίδια αρχιτεκτονική που αποτελεί τη βάση τόσο του Renault Captur όσο και του Micra. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει μειωμένο βάρος, περισσότερη ακαμψία, ενώ οι μεγαλύτερες διαστάσεις και το μακρύτερο μεταξόνιο, προσφέρουν περισσότερους χώρους και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Το νέο Juke θα είναι εξοπλισμένο με περισσότερη τεχνολογία, νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto και συνδυασμένο με οθόνη αφής, ενώ θα εφοδιάζεται και με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Nissan ProPILOT. 
 
Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, η παλέτα του επερχόμενου Juke αναμένεται να απαρτίζεται, αρχικά τουλάχιστον, από τα νέα σύνολα βενζίνης 1,0 και 1,3 λτ. και πετρελαίου 1,5 λίτρων της εταιρείας. Η μετάδοση θα γίνεται στους εμπρός τροχούς ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε 4κίνητη έκδοση. Στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά αναμένεται στις αρχές του 2020.

Mercedes
test center