Η πρώτη φορά που βλέπουμε από κοντά και χωρίς καμουφλάζ το νέο Land Rover Defender είναι γεγονός.

Ο James Bond «έδειξε» το νέο Defender

1.880 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Η πρώτη φορά που βλέπουμε από κοντά και χωρίς καμουφλάζ το νέο Land Rover Defender είναι γεγονός, το οποίο όπως φαίνεται έρχεται πιο τετραγωνισμένο από ποτέ.

Το νέο SUV «πιάστηκε» στα πράσα κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond που ονομάζεται «No Time To Die», με την εικόνα που βλέπετε να δημοσιεύεται από κάποιον χρήστη του Instagram. Μάλιστα μην έχοντας καθόλου καμουφλάζ αποκάλυψε κάποια από τα χαρακτηριστικά του.
 
Όπως φαίνεται η νέα γενιά του Defender διατηρεί τις βασικές αρχές των προηγούμενων μοντέλων και το boxy σχεδιασμό, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να είναι πιο ευθυγραμμισμένος με τα τρέχοντα μοντέλα της σειράς Range Rover. Πιο συγκεκριμένα τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα αποτελούν παρελθόν και τη θέση τους έχουν πάρει τα τετράγωνα που προσδίδουν μια πιο τραχιά εμφάνιση.
 
Αλλά χαρακτηριστικά που μπορούμε να δούμε είναι το επίπεδο καπό με ένα «φούσκωμα» στη μέση, αλλά και τα φαρδιά φτερά. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν πως το νέο Land Rover Defender έχει δανειστεί χαρακτηριστικά γνωρίσματα σχεδίασης από το πρωτότυπο DC100.
 
Το νέο Land Rover Defender πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Toyota
moto