Kάτω από καμουφλάζ.

Το ID.3 ακαμουφλάριστο.

Το ID.3 ακαμουφλάριστο.

Έτοιμο για την Φρανκφούρτη το VW ID.3

2.657 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2019)

To πρώτο ID μοντέλο που θα μπει σε παραγωγή επιβεβαιώθηκε πως θα κάνει το ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη. Ποια θα είναι η τιμή του;

To πρώτο μοντέλο της ηλεκτρικής γκάμας της που φέρει την ονομασία ΙD.3 επιβεβαίωσε πως θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η Volkswagen λέγοντας πως «θα έχει ριζοσπαστική σχεδίαση, μεγαλύτερη αυτονομία, εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά και μεγάλους χώρους για τους επιβάτες».

Η VW αναφέρει πως το νέο ηλεκτρικό θα προσφερθεί με τρία διαφορετικά πακέτα μπαταριών. Η πιο προσιτή επιλογή θα αφορά μια μπαταρία 45kWh που θα προσφέρει αυτονομία 330 χιλιομέτρων, το επόμενο βήμα θα περιλαμβάνει μια μπαταρία 58 kWh με 420 χιλιόμετρα αυτονομία ενώ η κορυφαία επιλογή θα αφορά μια 77 kWh μπαταρία με έως και 550 χιλιόμετρα αυτονομία. Υπόσχεση της εταιρείας είναι ότι η φόρτιση θα γίνεσαι σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα ενώ η εγγύηση της μπαταρίας θα διαρκεί 8 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα.

Στόχος της VW είναι να κρατήσει την τιμή του πρώτου της I.D μοντέλου χαμηλά. Η φίρμα λοιπόν ανακοινώνει πως η τιμή του για την αγορά της Γερμανίας θα ξεκινά κάτω από τις 30.000 ευρώ όταν το I.D 3 λανσαριστεί εμπορικά το επόμενο έτος.

Πριν λίγο καιρό έγινε και η εμφάνιση των πρώτων φωτογραφιών του μοντέλου στους δρόμους της Γερμανίας. Μπροστά ξεχωρίζουν τα σφηνοειδή φώτα, η απουσία κλασικής μάσκας, οι μεγάλοι τροχοί, ενώ πίσω τα φωτιστικά σώματα είναι σαν από ένα φουτουριστικό Golf αρκετές γενιές μπροστά. Το σχεδιαστικό μοτίβο που έχουν επιλέξει οι άνθρωποι της VW δίνουν ένα ύφος το οποίο αντανακλά μεν την τεχνική διαφοροποίηση και πρόοδο του ID.3 αλλά την ίδια στιγμή διατηρεί εμφανή την ταυτότητα και την προέλευση.
 

AUTOFIT PASXA
vw