Το βρετανικό SUV θα λανσαριστεί πρώτα στις δύο μικρότερες σε μέγεθος εκδόσεις του (90 και 110).

Η νέα γενιά του Defender διατηρεί τις βασικές αρχές των προηγούμενων μοντέλων και το boxy σχεδιασμό.

Διαρροή: Iδού το νέο Land Rover Defender

4.751 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2019)

Το σκληροτράχηλο SUV θα κάνει αύριο το ντεμπούτο του στην Φρανκφούρτη. Aυτές είναι οι πρώτες του πληροφορίες για το μοντέλο.

Μια σειρά από νέες εικόνες και πληροφορίες για το ολοκαίνουριο Land Rover Defender ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από διαρροή που έγινε σε ένα περιοδικό της Νότιας Αφρικής.

Όπως φαίνεται, η νέα γενιά του Defender διατηρεί τις βασικές αρχές των προηγούμενων μοντέλων και το boxy σχεδιασμό, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να είναι πιο ευθυγραμμισμένος με τα τρέχοντα μοντέλα της σειράς Range Rover. Πιο συγκεκριμένα τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα αποτελούν παρελθόν και τη θέση τους έχουν πάρει τα τετράγωνα που προσδίδουν μια πιο τραχιά εμφάνιση. Αλλά χαρακτηριστικά που μπορούμε να δούμε είναι το επίπεδο καπό με ένα «φούσκωμα» στη μέση, αλλά και τα φαρδιά φτερά. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν πως το νέο Land Rover Defender έχει δανειστεί χαρακτηριστικά γνωρίσματα σχεδίασης από το πρωτότυπο DC100.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το βρετανικό SUV θα λανσαριστεί πρώτα στις δύο μικρότερες σε μέγεθος εκδόσεις του (90 και 110). Πιο συγκεκριμένα, το Defender 90 θα είναι το πιο μικρό με μήκος 4.323 χιλιοστά, πλάτος 1.999 χλστ., 1.927 χλστ. ύψος και μεταξόνιο που φτάνει τα 2.587 χλστ., και θα μπορεί να μεταφέρει έως και 6 επιβάτες. Η μεσαία έκδοση θα λέγεται Defender 110 με διαστάσεις 4.758 χλστ. μήκος, 1.999 χλστ. πλάτος. 1.916 χλστ. ύψος και 3.022 χλστ. μεταξόνιο. Το πιο μεγάλο σε μέγεθος Defender θα είναι έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα 130 και θα λανσαριστεί τελευταίο τον Αύγουστο του 2021. Το μήκος του θα είναι 5.100 χλστ. και θα μπορεί τα μεταφέρει έως και 8 άτομα. Η ίδια η μάρκα ισχυρίζεται ότι το 90άρι αφορά τους μικρούς σε ηλικία εργένηδες ιδιοκτήτες, το 110 στοχεύει στα περιπετειώδη ζευγάρια ενώ το μεγαλύτερο αφορά τις οικογένειες.

Σύμφωνα με την διαρροή, το μεσαίο «110» θα προσφέρεται με τον 6κύλινδρο 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 400 ίππων και 550 Nm ροπής ενώ στο diesel, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα δίνει το παρών ο 2λιτρος των 240 ίππων. Περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν αλλά σίγουρα θα προστεθούν και άλλες επιλογές.

NEO TRAFIC
skoda