Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη έκανε η Alpina B3 Touring.

Το μοντέλο έχει ισχύ ισάξια 462 ίππων και 700 Nm ροπής.

Η Alpina θα ξεκινήσει τις παραδόσεις της νέας B3 Touring στους πελάτες της από το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Πρεμιέρα για την Alpina B3 Touring

2.251 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2019)

Παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι και η Alpina, η οποία παρουσίασε στο ευρωπαϊκό κοινό την B3 Touring, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα από τα πιο γρήγορα βάγκον, με την τελική ταχύτητα να «γράφει» 300 χλμ./ώρα.

Προφανώς τα σημαντικά νέα στην προκειμένη περίπτωση προέρχονται από το κομμάτι του κινητήρα που πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του 3λιτρου με τον οποίο εξοπλίζεται η BMW Σειρά 3 Touring. Το εν λόγω μοτέρ επωφελείται από ένα νέο λογισμικό, και ένα βελτιστοποιημένο σύστημα ψύξης. Οι βασικές αυτές αλλαγές μαζί με άλλες μικρότερες βελτιώσεις έχουν ως αποτέλεσμα να προσφέρουν στο μοντέλο ισχύ ισάξια 462 ίππων και 700 Nm ροπής.
 
Ο εξακύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, το οποίο έχει τροποποιηθεί για ταχύτερες αλλαγές. Η ισχύς καταλήγει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος xDrive με πλήρως μεταβλητή κατανομή ισχύος μεταξύ των δύο αξόνων. Ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στο πίσω μέρος προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση υπό όλες τις συνθήκες. Δυστυχώς, η Alpina δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τους χρόνους επιτάχυνσης της νέας B3 Touring.  
 
Η Alpina θα ξεκινήσει τις παραδόσεις της νέας B3 Touring στους πελάτες της από το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το κόστος απόκτησης.
 

Mercedes
moto