H βασική διαφορά μεταξύ του υπάρχοντος μοντέλου και του επερχόμενου ανανεωμένου είναι ο επιλογέας ταχυτήτων.

Aν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα παρατηρήσουμε πως η περιοχή της κεντρικής κονσόλας, μεταξύ του επιλογέα ταχυτήτων και του υποβραχιόνιου, είναι καλυμμένη με ένα μαύρο πανί.

Διέρρευσε το εσωτερικό της Alfa Romeo Giulia

5.665 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

Η Alfa Romeo εκτός από τα νέα μοντέλα που έχει στα «σκαριά», παράλληλα εργάζεται πάνω στην ανανέωση της Giulia. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποια εικόνα από το εξωτερικό του ιταλικού σεντάν, δε συμβαίνει το ίδιο και με το εσωτερικό, όπου διέρρευσαν οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες.


Αν και οι εικόνες δεν είναι κατάλληλα τραβηγμένες για να μας παρουσιάσουν σε πλήρη έκταση τη καμπίνα, αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε σε πρώτη φάση είναι πως η βασική διαφορά μεταξύ του υπάρχοντος μοντέλου και του επερχόμενου ανανεωμένου είναι ο επιλογέας ταχυτήτων. Ο σχεδιασμός που έχει λάβει είναι διαφορετικός, ενώ αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει την ύπαρξη ενός νέου συστήματος μετάδοσης κίνησης.
 
Μάλιστα αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα παρατηρήσουμε πως η περιοχή της κεντρικής κονσόλας, μεταξύ του επιλογέα ταχυτήτων και του υποβραχιόνιου, είναι καλυμμένη με ένα μαύρο πανί και δεν αποκλείεται από κάτω της να κρύβει τα μεγαλύτερα μυστικά της ανανεωμένης Giulia. Τέλος από την πλευρά του οδηγού, φαίνεται ότι υπάρχουν μικρές ενημερώσεις και στο τιμόνι, αλλά στην ουσία δεν πρόκειται για κάτι το επαναστατικά διαφορετικό.     
 
Αναφορικά με τον ερχομό της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulia, επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο το πιθανότερο είναι το ιταλικό σεντάν να κάνει την εμφάνισή του τον ερχόμενο Νοέμβριο. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την περίοδο δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της και η επίσης ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως εκτός από τις ανανεώσεις, στα μακροπρόθεσμα πλάνα της Alfa Romeo συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή της ολοκαίνουργιας Tonale, η οποία θα λάβει χώρα εντός Ιταλίας.

ELASTIKA 2024
moto