Η στιγμή που η 19η Νοεμβρίου και το Audi E-Tron Sportback κάνουν την εμφάνισή τους στο video wall.

Στις 19 Νοεμβρίου το Audi E-Tron Sportback

1.807 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Την ημερομηνία που θα αποκαλύψει το νέο E-Tron Sportback γνωστοποίησε η Audi από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.


Κατά τη διάρκεια επίσημης παρουσίασης που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας, γνωστοποίησαν πως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο θα φανερωθεί στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του Auto Show του Λος `Αντζελες.
 
Μπορεί να μην έχουμε δει καθαρά το αυτοκίνητο, ωστόσο έχοντας ήδη γνώση των μοντέλων Sportback, έτσι και το επερχόμενο E-Tron, αναμένεται να διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση του γνωστού πλέον SUV, ωστόσο θα λάβει μια πιο κεκλιμένη γραμμή οροφής που τελειώνει με ελαφρώς πιο σπορ σχεδιασμό στο πίσω μέρος. Το διαφορετικό της σχεδίασης ίσως επηρεάσει αρνητικά το χώρο για το κεφάλι των πίσω επιβατών όπως και το χώρο αποσκευών, ενώ η τιμή του θα είναι λίγο πιο υψηλή από αυτή του κανονικού μοντέλο.
 
Πιθανολογούμε πως αλλαγές δε θα υπάρξουν στο κομμάτι του συστήματος κίνησης, με το νέο μοντέλο να έχει την ισχύ 408 ίππων και 664 Nm ροπής. Ωστόσο ίσως αυτή να μην είναι η μοναδική έκδοση. Φήμες αναφέρουν πως η μάρκα δοκιμάζει και μια πιο ισχυρή. Το όνομα αυτού του μοντέλου θα είναι E-Tron S και πριν από αρκετούς μήνες είχε εμφανιστεί ένα από τα νέα πρωτότυπα να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Nürburgring.
 
Δεν αποκλείεται στην πιο «καυτή» έκδοση το νέο Audi E-Tron S Sportback να εξοπλιστεί με ένα τρίτο ηλεκτρικό κινητήρα που θα προσδώσει περισσότερη δύναμη.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εμπορικό λανσάρισμα του E-Tron Sportback υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020.  

Toyota
moto