Συμμετοχή στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων θα έχει μόνο μία ειδική έκδοση της Aston Martin Vantage.

Περίπου 25 οχήματα αναμένεται να συμμετάσχουν με το κόστος της κάθε μονάδας να ορίζεται περίπου στις 250.000 ευρώ.

Ανακοίνωσε το Vantage Cup η Aston Martin

2.775 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Στην παρουσίαση της σειράς αγώνων Vantage Cup το οποίο θα ξεκινήσει το επόμενο έτος προχώρησε η Aston Martin.

Η R-Motorsport είναι επικεφαλής της νέας σειράς αγώνων και όπως ανακοινώθηκε το Vantage Cup θα ξεκινήσει αρχικά στην Ευρώπη το 2020 και θα επεκταθεί στην Ασία το επόμενο έτος.
 
Συμμετοχή στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων θα έχει μόνο μία ειδική έκδοση της Aston Martin Vantage, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που έχουμε για το εν λόγω αυτοκίνητο είναι ελάχιστες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα πρόκειται για μία αναβαθμισμένη έκδοση της οδικής Vantage, ενώ περίπου 25 οχήματα αναμένεται να συμμετάσχουν με το κόστος της κάθε μονάδας να ορίζεται περίπου στις 250.000 ευρώ.
 
«Η έναρξη του Aston Martin Vantage Cup από την R-Motorsport είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει το επίκεντρο της επόμενης σεζόν» δήλωσε ο επικεφαλής της R-Motorsport, Florian Kamelger σε συνέντευξη Τύπου. «Το όχημα που αναπτύσσεται και παράγεται από την ομάδα AF Racing θα είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο υψηλού επιπέδου και θα ευχαριστήσει τόσο τους πελάτες μας που θα αγωνιστούν, όσο και τους οπαδούς των αγώνων».
 
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer, σχολίασε: «Είμαστε ευτυχείς που η μάρκα μας θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύεται τόσο καλά από τη R-Motorsport σε διεθνείς αγώνες. Το Aston Martin Vantage Cup από την R-Motorsport προσφέρει στους ενδιαφερόμενους πελάτες την ιδανική ευκαιρία για να προωθήσουν τις φιλοδοξίες τους στους μηχανοκίνητους αγώνες».

FORD SPRING OFFERS
test center