Συνεχίζει τις δοκιμές για το Dakar o Αlonso

2.607 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

O Ισπανός θα συμμετάσχει στο επόμενο Rally Dakar με την ομάδα της Toyota και για αυτό δεν σταματά να πραγματοποιεί δοκιμές με το Hilux.

Νέες δοκιμές για να «τρέξει» με την Τοyota στο επόμενο Rally Dakar ολοκλήρωσε στο Szczecin της Πολωνίας ο δύο φορές πρωταθλητής της F1, Fernando Alonso.

Μέσα σε δύο ημέρες ο Ισπανός οδήγησε για 700 χιλιόμετρα σε αμμώδεις σκληροτράχηλες διαδρομές με ελαφρύ ή σκληρό χώμα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την προετοιμασία τέτοιου είδους αγώνων. O γενικός αρχηγός Glyn Hall δήλωσε: «Είναι το πρώτο τεστ του Fernando στην Ευρώπη με το Hilux σε διαφορετικά τερέν και συνθήκες σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν. Όσο προχωράμε στο πρόγραμμά μας, εστιάζουμε στο να «γράφουμε» ποιοτικά χιλιόμετρα όσο ο Fernando εξοικειώνεται. Πάρα ταύτα, μπορέσαμε να διπλασιάσουμε τον αριθμό χιλιομέτρων που ήταν προγραμματισμένος για αυτό το τεστ πράγμα που δείχνει πόσο καλά τα πηγαίνει ο Alonso με το Hilux».

Aπο την πλευρά του, ο Alonso δήλωσε: «Ήταν δύο πολύ θετικές μέρες στην Πολωνία και μπόρεσα να δοκιμάσω τις δυνάμεις που σε διαφορετικό τερέν. Σε αυτή την φάση της εκπαίδευσής μου είναι καλό να κάνω όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορώ και είμαι ευχαριστημένος που μπορέσαμε να τα πάμε καλύτερα από όσο προβλέπαμε».

Ο Alonso θα τρέξει στο επόμενο Dakar με την ιαπωνική ομάδα αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η διοργάνωση δεν θα γίνει στην Λατινική Αμερική αλλά στην Σαουδική Αραβία.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto