Η κόντρα της Ford με τη Ferrari στο Le Mans του 1966 έχει μείνει στην ιστορία των αγώνων και πολύ σύντομα θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη.

Ford v. Ferrari: Tο νέο τρέιλερ (+vid)

1.988 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Η κόντρα της Ford με τη Ferrari στο Le Mans του 1966 έχει μείνει στην ιστορία των αγώνων και πολύ σύντομα θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, μάλιστα αν βασιστούμε στο νέο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα αναμένεται να καθηλώσει το ελληνικό και παγκόσμιο κοινό.

Όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό η ταινία Ford v. Ferrari  αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς στην οποία πρωταγωνιστούν οι Christian Bale και Matt Damon. Το φιλμ θα φέρει στην κινηματογραφική οθόνη την ιστορία πίσω από τον θρίαμβο της Ford στον αγώνα του Le Mans το 1966 και πιο συγκεκριμένα την αποστολή που ανέλαβε ο αμερικανός σχεδιαστής Carroll Shelby (Matt Damon) να φτιάξει ένα ισχυρό αυτοκίνητο που θα επιτρέψει στην Ford να ανταγωνιστεί τη Ferrari.  
 
Μετά το πρώτο τρέιλερ που είχε υπάρξει, η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο το οποίο αξίζει να δείτε, παίρνοντας μια καλή «γεύση» για το τι πρόκειται να δούμε στην ταινία.
 
Να σημειωθεί πως τους δύο πρωταγωνιστές συνοδεύουν οι Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Ray McKinnon και Tracy Letts, ενώ η ταινία Ford v. Ferrari (Κόντρα σε Όλα) θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.  

Δείτε το τρέιλερ

 

FORD E-TRANSIT
OPEL