Ο σχεδιασμός του θα είναι σαφώς εμπνευσμένος από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας.

Ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου.

Βαριά «ντυμένο» το DS 8

7.211 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

Η μπερλίνα θα προσφερθεί και την Ευρώπη αλλά, δικαιολογημένα, στόχος της φίρμας είναι κινεζική αγορά. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


To ντεμπούτο της στους φωτογραφικούς φακούς των κατασκόπων η μεγάλη μπερλίνα που ετοιμάζει η DS για την παγκόσμια αγορά. Το όνομά της θα είναι πιθανότατα DS 8 και θα έχει στόχο να αντιμετωπίσει τα άλλα premium μοντέλα, όπως για παράδειγμα την E-Class της Mercedes-Benz και τη BMW Σειρά 5, κυρίως στην αγορά της Κίνας, όπου η κατηγορία των σεντάν συνεχίσει να έχει σημαντική απήχηση.

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω είναι αποτελεί την πρώτη πραγματική εικόνα του μοντέλου, αφού η DS είχε φροντίσει όλους τους προηγούμενες μήνες να κρατήσει καλά κρυμμένα τα σχέδια της. Πάρα ταύτα, μέσω ενός φόρουμ, είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας δύο εικόνες που αποκάλυπταν το σχεδιασμό που θα έχει το DS 8.

Από όσα μπορούμε να καταλάβουμε παρά το βαρύ καμουφλάζ, η επερχόμενη ναυαρχίδα της γαλλικής φίρμας θα υιοθετήσει την ίδια εξάγωνη μάσκα που βρίσκουμε και στα πρόσφατα μοντέλα της DS, ενώ τα LED φώτα ημέρας μας φέρνουν στη μνήμη μας αυτά του DS 3 Crossback. Τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση, ενώ το σεντάν θα χαρακτηρίζεται επίσης από παράθυρα με λεπτό πλαίσιο και πεντάθυρο fastback σχεδιασμό αμαξώματος, όπως το 508.

Το πιθανότερο είναι πως το νέο DS 8 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Guangzhou τον Νοέμβριο πριν λανσαριστεί στην αγορά της Κίνας και στην συνέχεια στην Γηραιά Ήπειρο έχοντας ως πηγή ισχύος, μεταξύ άλλων, και υβριδικά κινητήρια σύνολα.
 

Toyota
test center