Το σχέδιο προέρχεται από τον Alexander Imnadze Baldini.

Ο Alexander Imnadze Baldini έχει σχεδιάσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο για να δείξει πως εκείνος οραματίζεται τη νέα 8C Competizione.

Σχέδιο Alfa… ποιότητας

2.720 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2019)

Η Alfa Romeo έχει κατασκευάσει μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα και όπως φαίνεται η παράδοση αυτή έχει αναγκάσει ακόμα και τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να προσπαθούν να δημιουργήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακά σχέδια, για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού.


Ένα από αυτά προέρχεται από τον Alexander Imnadze Baldini  ο οποίος σχεδίασε ένα νέο μοντέλο με το σήμα της ιταλικής φίρμα εμπνευσμένο από την Alfa Romeo DiscoVolante που είδαμε πριν από κάποια χρόνια. Το βέβαιο είναι πως η Alfa Romeo δε θα κατασκευάσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ωστόσο αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο φιλόδοξο σχέδιο του καλλιτέχνη.
 
Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε τον πρόβολο να έχει τοποθετηθεί πολύ χαμηλά στο έδαφος και να φιλοξενεί τους πολύ λεπτούς LED προβολείς. Η έλλειψη του παρμπρίζ συμπληρώνεται από δύο μεμονωμένα κομμάτια πλαστικού, ένα για κάθε θέση, ενώ έτσι τονίζονται ακόμα περισσότερο οι διογκωμένες καμάρες των τροχών. Μία πολύ όμορφη λεπτή ασημένια γραμμή συνοδεύει το μάτι μας πηγαίνοντας προς τα πίσω, όπου βρίσκουμε ένα τεράστιο αεροδυναμικό διαχύτη, ενώ τρίτο φως φρένου αλά Formula 1 και μικρά στρογγυλά φωτιστικά σώματα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Alexander Imnadze Baldini έχει σχεδιάσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο για να δείξει πως εκείνος οραματίζεται τη νέα 8C Competizione. Αν θα επαληθευτεί ή όχι δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο αξίζει να λάβει τα εύσημα για την πολύ ωραία δημιουργία του.   

Hyundai
NISSAN