Εργασίες στην Λ.Κηφισίας από Ψυχικό μέχρι Λ.Αλεξάνδρας

2.636 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2019)

Τέλος οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στην Λεωφ. Κηφισίας από το ύψος του Ψυχικού μέχρι και την Λεωφ. Αλεξάνδρας που εκτός της ρύπανσης, απειλούν την ασφάλεια των οδηγών. Δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί η δράση της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τους δήμους από τους οποίους περνά η Κηφισίας.

Αυριο, Σάββατο, στις 8:00 π.μ. θα ξεκινήσει η δράση της Περιφέρειας Αττικής για την απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων σε κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου. Η αρχή θα γίνει από την Λ. Κηφισίας, παρουσία του Περιφερειάρχη, κ. Πατούλη, η οποία θα απαλλαχθεί από τις εκτός νόμου αναρτημένες πινακίδες που, όχι μόνο ρυπαίνουν, αλλά και δυσκολεύουν το έργο των οδηγών καθώς σε πολλές περιπτώσεις καλύπτουν τη σήμανση ή γίνονται παγίδα θανάτου για οδηγούς και αναβάτες μοτοσικλετών σε τροχαία δυστυχήματα.

Θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εκείνες τις ώρες οι οποίες ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε στους οδηγούς που θα μετακινηθούν στην Λ. Κηφισίας αύριο το πρωί να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και να ακολουθούν τη σχετική -προσωρινή- σήμανση που θα υπάρχει στο οδόστρωμα.

Όσον αφορά στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας, πραγματοποιείται με στόχο να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο που εκτός από την περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλεί, απειλεί και την ασφάλεια των οδηγών. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Πατούλης, συγκάλεσε μάλιστα σχετική σύσκεψη με τη συμμετοχή Δημάρχων που στα διοικητικά όρια των Δήμων τους συμπεριλαμβάνονται κεντρικοί οδικοί άξονες της Περιφέρειας, του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμη, του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Σ. Κοκκινάκη, προϊσταμένων της αρμόδιων Διευθύνσεων και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε πως η Περιφέρεια Αττικής θα αναλάβει, όπου δεν μπορούν οι 66 Δήμοι, την απομάκρυνση πινακίδων από εθνικές οδούς και μεγάλες λεωφόρους.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto