Οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Aston Martin Vantage Roadster έφτασαν.

Βλέποντας το μοντέλο αντιλαμβανόμαστε πως έχει διατηρήσει σχεδόν στο ακέραιο τις σχεδιαστικές γραμμές της κανονικής Vantage.

Πέραν των εικόνων η μάρκα δεν έδωσε κάποιες άλλες επίσημες πληροφορίες.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Πρώτες εικόνες της Aston Martin Vantage Roadster

2.292 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2019)

Οι πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Aston Martin Vantage Roadster είναι στα χέρια μας και σας τις παρουσιάζουμε.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα τον περασμένο Μάρτιο, ο επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της Aston Martin, Marek Reichman, ανακοίνωσε ότι η Vantage Roadster θα αποκαλυφθεί πριν από το τέλος του έτους. Πιστή στις υποσχέσεις της η βρετανική μάρκα προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση των πρώτων επίσημων εικόνων που μπορείτε να δείτε στη γκαλερί.
 
Βλέποντας το μοντέλο αντιλαμβανόμαστε πως έχει διατηρήσει σχεδόν στο ακέραιο τις σχεδιαστικές γραμμές της κανονικής Vantage, έχοντας βεβαίως τη σημαντική διαφορά της ανοιγοκλειόμενης μαλακής οροφής, η οποία προσφέρει απεριόριστη θέα όταν φυσικά είναι διπλωμένη. Φυσικά αναμένουμε πως τόσο ο μηχανισμός όσο και η περεταίρω ενίσχυση του «σώματος» του αυτοκινήτου και του πλαισίου του παρμπρίζ θα προσθέσει κάποιο βάρος και συνεπώς θα επηρεάσει την απόδοση.
 
Μιλώντας για τα κιλά του αυτοκινήτου να θυμίσουμε πως η κουπέ Vantage μετράται στα 1.530 κιλά και παίρνει ισχύ από έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων, τοποθετημένο πολύ κοντά στο σασί ώστε να μειωθεί το κέντρο βάρους και να επιτευχθεί τέλεια κατανομή 50:50 εμπρός και πίσω μέρους. Η απόδοση του μοτέρ φτάνει τους 510 ίππους με 685 Nm ροπής που σε συνεργασία με το ZF αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων καταφέρνει να κάνει την Vantage να φτάνει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόνο 3,6 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 314 χλμ./ώρα.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως πέραν των εικόνων η μάρκα δεν έδωσε κάποιες άλλες επίσημες πληροφορίες, κάτι που αναμένεται το προσεχές διάστημα.  

PEIRAIOS LEASING
moto