Η τεχνολογία ενσωματωμένου modem FordPass Connect προσφέρεται στα S‑MAX και Galaxy για πρώτη φορά.

To Ford Galaxy.

To Ford S-MAX.

Τα νέα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού που διατίθενται για τα S-MAX και τις εκδόσεις Galaxy Titanium ρυθμίζονται προς 18 κατευθύνσεις.

Νέο Ford Galaxy Vignale & αναβαθμισμένο S-MAX

3.682 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2019)

Η Ford αναβαθμίζει το S-MAX, το κομψό SAV μοντέλο της, καθώς και το ευρύχωρο όχημα μεταφοράς επιβατών Galaxy, εστιάζοντας στο ξεχωριστό στυλ, την αυξημένη άνεση και τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Το S-MAX και τα Galaxy Titanium και ST-Line αποκτούν πιο ξεχωριστή φυσιογνωμία με μοναδικές στιλιστικές πινελιές, όπως το S-MAX Vignale και η νέα έκδοση Galaxy Vignale – που λανσάρονται για πρώτη φορά με πολυτελή εξοπλισμό στο βασικό εξοπλισμό.
 
Τα νέα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού που διατίθενται για τα S-MAX και τις εκδόσεις Galaxy Titanium ρυθμίζονται προς 18 κατευθύνσεις για μέγιστη στήριξη του σώματος συμβάλλοντας σε ακόμα πιο άνετα ταξίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως τα καθίσματα διαθέτουν τη σφραγίδα έγκρισης από το κορυφαίο οργανισμό υγείας που ασχολείται με θέματα της σπονδυλικής στήλης, Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).
 
Η τεχνολογία ενσωματωμένου modem FordPass Connect προσφέρεται στα S‑MAX και Galaxy για πρώτη φορά. Το FordPass Connect μετατρέπει τα δύο μοντέλα σε κινητά WiFi hotspots με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συσκευών και υποστηρίζει τη λειτουργία του νέου συστήματος Local Hazard Information, το οποίο ενημερώνει το οδηγό για επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο πριν γίνουν αντιληπτές από τον ίδιο ή ανιχνευτούν από τους αισθητήρες του οχήματος.
 
Αποκλειστικό στυλ
Η έκδοση Vignale λανσάρει στο βασικό της εξοπλισμό μία νέα γκάμα προηγμένου εξοπλισμού για το αναβαθμισμένο και ευέλικτο όχημα μεταφοράς επιβατών Galaxy, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταξίδια πρώτης κατηγορίας για μέχρι επτά άτομα. Ξεχωρίζουν:
  • Ο πίνακας οργάνων με επένδυση από δέρμα Salerno και κεντρική κονσόλα με ραφή Metal Grey
  • Τα διακοσμητικά εσωτερικού από αλουμίνιο και τα αλουμινένια πεντάλ
  • Το θερμαινόμενο τιμόνι
  • Τα πολυανατομικά θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, με ρύθμιση 10 κατευθύνσεων, 11 αεροθαλάμους και λειτουργία μασάζ – όπως αυτά που προορίζονται για τους αγοραστές του S-MAX Vignale
Διατηρώντας τα κομψά εμπρός προφίλ τους, τα αναβαθμισμένα μοντέλα S-MAX και Galaxy υιοθετούν ανανεωμένο εμπρός τμήμα και μοναδικούς συνδυασμούς σχεδίων μάσκας και προφυλακτήρα που συνθέτουν μια ξεχωριστή σχεδιαστική φυσιογνωμία. Αξιοσημείωτα είναι:
  • Τα πλαίσια από γυαλιστερό χρώμιο για τη μάσκα και τους προβολείς ομίχλης των Galaxy και S-MAX στις εκδόσεις Titanium
  • Μία μοναδική μάσκα τύπου πλέγματος με μαύρο ένθετο και μαύρα πλαίσια προβολέων ομίχλης για τα μοντέλα S-MAX ST‑Line, που είναι εμπνευσμένα από τη Ford Performance
  • Μοναδικό στοιχείο ταυτότητας “flying V” στη μάσκα με πλαίσιο από σατινέ χρώμιο και πλαίσια προβολέων ομίχλης επίσης από σατινέ χρώμιο για τα κορυφαία μοντέλα S-MAX Vignale και Galaxy Vignale
Στις νέες επιλογές ζαντών αλουμινίου περιλαμβάνονται οι δίχρωμες ζάντες 18” με μηχανουργημένο φινίρισμα και σχέδιο pearl grey 15 ακτίνων για τα S‑MAX και Galaxy Titanium, και στάνταρ δίχρωμες ζάντες 17” με μηχανουργημένο φινίρισμα και σχέδια pearl grey 20 ακτίνων για το Galaxy Titanium.
 
Ο δίλιτρος κινητήρας EcoBlue diesel που διατίθεται στα Ford S-MAX και Galaxy με απόδοση 150 και 190 PS ίππων – καθώς και σε έκδοση Bi-turbo 240 ίππων – προσφέρει την ισχύ, τη ροπή και τις επιδόσεις ενός κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού, σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 που συναντά κανείς σε μικρότερα μηχανικά σύνολα. Το προαιρετικό, αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων – που ελέγχεται από ένα κομψό και εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο – δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βελτιστοποιημένη κατανάλωση και την άμεση απόκριση, για ομαλές και γρήγορες αλλαγές σχέσεων. Ένα εξάρι μηχανικό κιβώτιο προσφέρεται επίσης με τα μοντέλα S-MAX και Galaxy.
 
Τα αναβαθμισμένα μοντέλα Ford S-MAX και Galaxy είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελία σε όλη την Ευρώπη.

VW LEASEPRO
test center