Η νέα Flying Spur ισχυρίζεται ότι είναι το «πιο προηγμένο πολυτελές σπορ sedan Grand Touring» στην αγορά.

Tο μοντέλο της βρετανικής φίρμας έχει ως βάση του ένα νέο πλαίσιο

Tο αυτοκίνητο έχει την ισχύ 635 ίππων και 900 Nm ροπής, που προέρχονται από τον twin-turbo 6,0 λίτρων W12 κινητήρας της Bentley.

Η Bentley Flying Spur «μαυρίζει»

1.971 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2019)

Ένα νέο πακέτο εισάγει η Bentley αναφορικά με την Flying Spur, με το οποίο τα μεταλλικά χαρακτηριστικά παραχωρούν τη θέση τους σε μαύρα. Αυτή είναι η Bentley Flying Spur Blackline.


Μιλώντας πιο συγκεκριμένα στη εν λόγω έκδοση το λογότυπο της μάρκας, οι αεραγωγοί στα φτερά, η διακοσμητική γραμμή στο κάτω μέρος περιμετρικά του αυτοκινήτου, το περίγραμμα των παραθύρων και των φωτιστικών σωμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που ξεχωριζόσουν πλέον από το μαύρο χρώμα τους. Η Bentley Flying Spur Blackline περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, ενώ προαιρετικά διαθέσιμες είναι και οι ζάντες 22 ιντσών. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 17 στάνταρ εξωτερικά χρώματα, εκτός από άλλα 13 χρώματα που θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα.
 
Η νέα Flying Spur ισχυρίζεται ότι είναι το «πιο προηγμένο πολυτελές σπορ sedan Grand Touring» στην αγορά, συνδυάζοντας μια ισχυρή οδική παρουσία με κορυφαία εσωτερική ποιότητα και τεχνολογίες.
 
Η καμπίνα μπορεί προσαρμοστεί σε 15 διαφορετικά χρώματα, ενώ η οθόνη αφής 12,3 ιντσών στο εσωτερικό έχει τη δυνατότητα να κρύβεται πίσω από το ταμπλό, ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Continental GT.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως το νέο μοντέλο της βρετανικής φίρμας έχει ως βάση του ένα νέο πλαίσιο και διατίθεται για πρώτη φορά με σύστημα τετραδιεύθυνσης. Φυσικά η τετρακίνηση και το προηγμένο σύστημα ανάρτησης Bentley Dynamic Ride συνοδεύουν το προαναφερόμενο χαρακτηριστικό. Τέλος να θυμίσουμε πως το αυτοκίνητο έχει την ισχύ 635 ίππων και 900 Nm ροπής, που προέρχονται από τον  twin-turbo 6,0 λίτρων W12 κινητήρας της Bentley.   

Toyota
test center