45 χρόνια σε μία φωτογραφία.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του VW Golf (+vid)

3.778 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Η σχεδιαστική εξέλιξη του εμπρόσθιου μέρους του Volkswagen Golf παρουσιάζεται σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων το οποίο ετοίμασε και παρουσίασε η γερμανική μάρκα.


Δεν είναι μυστικό πως το μεγαλύτερο κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας κινείται στους ρυθμούς της αποκάλυψης της νέας γενιάς του VW Golf, καθώς η όγδοη γενιά του μικρομεσαίου best seller αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες. Πριν από αυτό η γερμανική μάρκα μέσω ενός βίντεο διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων φρόντισε να παρουσιάσει την εξέλιξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια το δημοφιλές μοντέλο της.
 
Όπως θα δείτε στο σύντομο βίντεο παρουσιάζονται οι πρόβολοι όλων των γενεών του Golf και οι αλλαγές που υπήρξαν στα «πρόσωπα» του αυτοκινήτου από το πέρασμα των χρόνων, ενώ το βίντεο ολοκληρώνεται με το νέο μοντέλο να κάνει την εμφάνισή του υπό μορφή σκίτσου, μέχρι να το δούμε κανονικά στις 24 Οκτωβρίου.
 
Από το 1974 έως το 2019 βλέπουμε πως το Golf διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές οι οποίες το έκαναν γνωστό και αγαπητό στο ευρύ κοινό, ωστόσο καταφέρνει να συνδυάσει παράλληλα και την απαιτούμενη εξέλιξη που χρειάζεται η εμφάνισή του για να «σταθεί» στα πιο σύγχρονα δεδομένα των καιρών.
 
Ίσως για το επόμενο διάστημα μέχρι την αποκάλυψη του νέου μοντέλου η μάρκα να έχει ετοιμάσει και άλλα βίντεο που να παρουσιάζουν το οπίσθιο μέρος, το πλαϊνό ή και την καμπίνα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα επιστρέψουμε, μέχρι τότε δείτε την εξέλιξη του μπροστινού άκρου στο βίντεο που ακολουθεί.
 

Toyota
moto