Tο Uniti One συνδυάζει τον σουηδικό σχεδιασμό και τη μηχανική υποστήριξη από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως το Uniti One δεν έχει συνηθισμένο σχεδιασμό στο εξωτερικό μέρος.

Το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα με διάταξη 1+2 καθίσματα.

Η τιμή του Uniti One στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινά από τις 15.100 λίρες (περίπου 17.100 ευρώ).

Γνωρίστε το νέο ηλεκτρικό Uniti One

3.228 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης έρχεται να μας απασχολήσει. Ο λόγος για το Uniti One το οποίο συνδυάζει τον σουηδικό σχεδιασμό και τη μηχανική υποστήριξη από το Ηνωμένο Βασίλειο, στην αγορά του οποίου εισήχθη.

Όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως το Uniti One δεν έχει συνηθισμένο σχεδιασμό στο εξωτερικό μέρος, ωστόσο αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η καμπίνα. Το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα με διάταξη 1+2 καθίσματα, ωστόσο τα πίσω έχουν τη δυνατότητα να αναδιπλωθούν για να μεγαλώσουν τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ. Με τα καθίσματα όρθια ο χώρος αποσκευών μετριέται στα 155 λίτρα, όμως αν εκείνα «πέσουν» τότε αυξάνεται στα 760.
 
Σε ότι αφορά τον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνει LED φώτα ημέρας, ρυθμιζόμενους πλευρικούς καθρέπτες, ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή, φιμέ ηλεκτρικά παράθυρα, θερμαινόμενο παρμπρίζ και κάμερα οπισθοπορείας. Στο εσωτερικό οι αγοραστές λαμβάνουν ένα σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής και την επιλογή μεταξύ σκούρας ή ανοιχτόχρωμης ταπετσαρίας.
 
Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχουν ακόμα προβολείς LED, θερμαινόμενο κάθισμα οδηγού, κλιματισμός και αναβαθμισμένο στερεοφωνικό σύστημα έξι ηχείων.
 
Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης αποτελείται από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 12kWh, η οποία τροφοδοτεί το ηλεκτρικό μοτέρ που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος. Το σύστημα έχει την ισχύ 68 ίππων και 85 Nm ροπής, ενώ η κορυφαία ταχύτητα βρίσκεται στα 120 χλμ./ώρα. Με αυτό τον συνδυασμό η αυτονομία κίνησης φτάνει τα 150 χιλιόμετρα, ωστόσο υπάρχει και η επιλογή της μπαταρίας 24kWh που αυξάνει την αυτονομία στα 299 χιλιόμετρα.
 
Αμφότερες οι μπαταρίες φορτίζονται είτε μέσω wall box 7kW είτε ενός ταχυφορτιστή 50kW. Με τη δεύτερη επιλογή η μπαταρία των 12kWh μπορεί να φορτιστεί από 20% έως 80% σε μόλις εννέα λεπτά, ενώ η εκείνη των 24kWh σε 17 λεπτά.
 
Η τιμή του Uniti One στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινά από τις 15.100 λίρες (περίπου 17.100 ευρώ).

Mercedes
moto