H έκδοση αυτή τοποθετείται κάτω από τις δύο Τurbo αλλά ακολουθεί πίστα τα χνάρια τους.

Η 4S διαφέρει σε σχέση με τις Turbo ελάχιστα στην εξωτερική της εμφάνιση.

Το μοντέλο θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της φίρμας τον Ιανουάριο του 2020.

Nέα Porsche Taycan 4S

3.672 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Αυτή είναι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η πιο προσιτή Τaycan, αφού τοποθετείται κατω από τις Τurbo και Turbo S.


Μετά το ντεμπούτο των Turbo και Turbo S εκδόσεων της Taycan, η Porsche αποφάσισε να παρουσιάσει μια νέα, τρίτη έκδοση για το ηλεκτρικό σπορ σεντάν κάτω από το όνομα 4S.

H έκδοση αυτή τοποθετείται κάτω από τις δύο Τurbo αλλά ακολουθεί πίστα τα χνάρια τους καθώς εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ σε συνδυασμό με μια μπαταρία 79,2 kWh ή προαιρετικά, την 93,4 μπαταρία των Turbo μέσω του πακέτου Performance Battery Plus. Με την πρώτη, τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδουν 530 με Overboost ενώ με το προαιρετικό πακέτο η ισχύς ανεβαίνει στα 571 (με Overboost). Aνεξάρτητα από την χωρητικότητα της μπαταρίας, η 4S έχει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα με το 0-100χλμ./ώρα να γίνεται σε 4 δευτερόλεπτα. Όσον αφορά την αυτονομία, με την μπαταρία των 79,2 kWh, η Taycan μπορεί να κινηθεί αυτόνομα για 407 χλμ ενώ με αυτή των 93,4 kWh, η αυτονομία ορίζεται στα 463 χλμ./ώρα.

Η 4S διαφέρει σε σχέση με τις Turbo ελάχιστα στην εξωτερική της εμφάνιση. Η νέα έκδοση πατάει τώρα σε 19άρες Taycan S Aero ζάντες με κόκκινες δαγκάνες ενώ το αμάξωμα εξοπλίζεται τώρα με νέους εμπρός και πίσω διαχύτες και ανασχεδιασμένες πλαϊνές ποδιές. Τα LED  φωτιστικά σώματα με το σύστημα Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι παραγγελίες για την 4S έχουν ήδη αρχίσει. Το μοντέλο θα φτάσει στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες της φίρμας τον Ιανουάριο του 2020. Όσο για το κόστος κτήσης, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως για την αγορά της Αμερικής η τιμή ορίζεται κοντά 105.000 δολάρια.
 

NEO TRAFIC
moto