Η στιγμή που η Belmonte τρέχει μέσα στη φούσκα.

Αθλήτρια αναπνέει τους ρύπους του Hyundai Nexo (+vid)

3.892 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2019)

Ένα ιδιαίτερο αλλά εντυπωσιακό τρόπο προκειμένου να δείξει πόσο «καθαρό» είναι το υδρογονοκίνητο Nexo, βρήκε η Hyundai η οποία ζήτησε τη βοήθεια της κορυφαίας κολυμβήτριας, Mireia Belmonte.

Το Hyundai Nexo κινείται μέσω του συστήματος κυψέλων καυσίμου υδρογόνου, με τις εκπομπές του να είναι νερό και 99,9% φιλτραρισμένο οξυγόνο. H Hyundai Ισπανίας θέλησε να το κάνει ακόμα πιο κατανοητό στο ευρύ κοινό και για αυτό ζήτησε τη βοήθεια της 28χρονης Ισπανίδας και κορυφαίας κολυμβήτριας, Mireia Belmonte.
 
Η Belmonte που στο παλμαρέ της κατέχει τίτλους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μπήκε σε μία μεγάλη φούσκα, η οποία ήταν από παντού κλειστή, ενώ παράλληλα συνδέονταν με την εξάτμιση ενός Nexo που ήταν σε λειτουργία. Μέσα στη φούσκα υπήρχε τοποθετημένος ένας διάδρομος, πάνω στον οποίο η Belmonte ξεκίνησε να τρέχει, αφού νωρίτερα της είχαν τοποθετηθεί ηλεκτρόδια για να ελέγχονται οι λειτουργίες του οργανισμού της.
 
Η αθλήτρια λίγη ώρα αργότερα ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το πείραμα, δείχνοντας έτσι την καθαρότητα του υδρογονοκίνητου Nexo. Φυσικά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι αντίστοιχο με κάποιο βενζινοκίνητο ή πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο.
 
Δείτε το βίντεο με το Hyundai Nexo και την  Mireia Belmonte   
 

Mercedes
moto