Περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο δημοσίευσε η Mazda.

To πρωτότυπο Mazda e-TPV.

Στις 23 Οκτωβρίου το ηλεκτρικό της Mazda

1.610 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Περισσότερες πληροφορίες για το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο δημοσίευσε η Mazda, μία εβδομάδα πριν αποκαλυφθεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο.

Ξεκινώντας από το εσωτερικό η Mazda είπε πως έχει χρησιμοποιήσει κενά διαστήματα γύρω από την κεντρική κονσόλα για να δημιουργήσει μια εγγύτητα μεταξύ των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού. Επιπλέον πρόσθεσε πως τα υλικά εσωτερικού χώρου επιλέχθηκαν για άνεση και «φιλικότητα προς το περιβάλλον», τα οποία και τα δύο έχουν σκοπό να κάνουν την καμπίνα άνετη.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Mazda επιβεβαιώνουν πως το μοντέλο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκυο. Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας αναμένεται να είναι ένα SUV, έχοντας πάρει μία πρώτη γεύση από το πρωτότυπο e-TPV.
 
Θα χρησιμοποιεί μπαταρία 35.5kWh και ένα μόνο ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει 141 ίππους, με την ισχύ να πηγαίνει αποκλειστικά στον εμπρόσθιο άξονα. Η αυτονομία που θα έχει θα κυμαίνεται μεταξύ των 193 και 240 χιλιομέτρων, ενώ θα είναι σε θέση να δέχεται  οικιακή φόρτιση 6,6kW και ταχεία φόρτιση 50kW.
 
Παράλληλα η Mazda θα εισαγάγει επίσης μια σύγχρονη έκδοση του φημισμένου περιστροφικού κινητήρα της, ως range-extender του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου. Πριν από δύο χρόνια ο επικεφαλής της Mazda, Mitsuo Hitomi επιβεβαίωσε ότι, αντί να χρησιμοποιείται στην καθαρότερη μορφή του, ένας περιστροφικός κινητήρας θα χρησιμοποιηθεί ως range-extender στα ηλεκτρικά.

PEIRAIOS LEASING
moto