Στα «πράσα» πιάστηκε το ανανεωμένο Hyundai i30 Ν Fastback.

Στα «πράσα» το ανανεωμένο Hyundai i30 Ν Fastback

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Στα «πράσα» πιάστηκε το ανανεωμένο Hyundai i30 Ν Fastback και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που το θέλουν να βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης.


Αν και το καμουφλάζ είναι αρκετό και δε μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, φαίνεται πως στο πίσω μέρος οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης έχουν μεγαλώσει, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το τριγωνικό τρίτο φως αλά F1, το οποίο μπορείτε να δείτε καμουφλαρισμένο αν κοιτάξετε προσεκτικά στο κέντρο του αεροδυναμικού διαχύτη. Από κει και μετά, τα φανάρια στο πίσω μέρος φαίνεται να έχουν παρόμοιο σχέδιο αν και λίγο μικρότερα σε μέγεθος.  
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό αλλά και το σύστημα κίνησης δεν έχει ειπωθεί κάτι περί αλλαγών, οι οποίες φαίνεται πως θα αγγίξουν μόνο το αισθητικό κομμάτι. Φυσικά κάποιες μικρές ενημερώσεις θα υπάρχουν στην καμπίνα του «καυτού» i30 Ν Fastback, ωστόσο πιθανολογείται πως δεν θα είναι μεγάλες.
 
Από κει και πέρα το ίδιο θα ισχύσει και για το hatchback Hyundai i30 Ν, το οποίο θα επωφεληθεί από μία μεγαλύτερη αεροτομή, νέα υπογραφή στα LED φώτα ημέρας και μικρές ενημερώσεις στους προφυλακτήρες. Παράλληλα η γρίλια του θα κερδίσει μικρή αύξηση στο μέγεθος, γεγονός που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την σπορ υπόστασή του.
 
Καμία επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει για την αποκάλυψη των ανανεωμένων Hyundai i30 Ν και i30 N Fastback, ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο η Hyundai θα πρέπει νωρίτερα να έχει παρουσιάσει στο συμβατικό i30.

ELASTIKA 2024
OPEL