Έτοιμη να προβεί σε ανακατατάξεις στην ηγεσία της εμφανίζεται η Citroen.

«Αλλαγή στην κεφαλή της Citroen»

1.423 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

Έτοιμη να προβεί σε ανακατατάξεις στην ηγεσία της εμφανίζεται η Citroen, καθώς δημοσιεύματα παρουσιάζουν τη νυν διευθύνουσα σύμβουλο Linda Jackson να βρίσκεται κοντά στην έξοδο.


Πηγές από τους κύκλους της εταιρείας αναφέρουν πως η Citroen πρόκειται να αναδιοργανώσει την ηγεσία της, με τον πρώην επικεφαλής παραγωγής της Mitsubishi, Vincent Cobee να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση της Linda Jackson και θα μετατραπεί στον νέο CEO της γαλλικής φίρμας.
 
Ωστόσο η σταδιοδρομία της Jackson στον όμιλο PSA δεν θα τελειώσει, καθώς όπως υποστηρίζουν τα ίδια δημοσιεύματα θα αναλάβει νέο ρόλο στον Όμιλο, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ποιος θα είναι αυτός.
 
Επιστρέφοντας στον Cobee, να πούμε πως έφυγε από τη Mitsubishi τον Απρίλιο ως μέρος μιας ευρύτερης ανακατάταξης που έλαβε χώρα στα ανώτερα κλιμάκια των Nissan και Mitsubishi, μετά την σύλληψη του Carlos Ghosn τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Γάλλος υπήκοος είχε εργαστεί προηγουμένως στη Nissan, όπου ήταν υπεύθυνος για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις της Datsun.
 
Η PSA δεν σχολίασε τις πληροφορίες για την αλλαγή ηγεσίας στη Citroen, απλά αρκέστηκε να πει πως ο Cobee είναι μέλος της ομάδας διαχείρισης της μάρκας.
 
Τέλος το ρεπορτάζ των ξένων μέσων ολοκληρώνεται αναφέροντας πως από τη στιγμή που ο Cobee θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως CEO, θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση των πωλήσεων της Citroen εκτός της Γαλλίας.

Toyota
moto