Στην εικόνα βλέπετε την πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το επερχόμενο το Land Rover Defender SVR.

Δεν αποκλείεται να δούμε το μοντέλο προς το τέλος του 2021.

Στα «σκαριά» το Land Rover Defender SVR

3.289 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Πληροφορίες σχετικά με την πιο καυτή έκδοση του νέου Land Rover Defender ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σας τις παρουσιάζουμε.

Το νέο Land Rover Defender έκανε το ντεμπούτο του πριν από λίγους μήνες, όμως οι άνθρωποι της μάρκας δεν σκοπεύουν να το αφήσουν μόνο του καθώς ήδη δουλεύουν πάνω στον ερχομό της πιο ισχυρής έκδοσης του νέου τους SUV. Όπως πολλοί φαντάζεται αυτό θα είναι ένα μοντέλο SVR, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αποκτήσει ένα κινητήρα 4,4 λίτρων twin-turbo V8, ο οποίος θα προέρχεται από την BMW.
 
Μάλιστα ένα πρωτότυπο του «καυτού» Defender βρίσκεται ήδη στο εργοστάσιο της Land Rover στο Gaydon του Warwickshire, ενώ αναφέρεται πως πολύ πιθανή είναι και η εμπλοκή του τμήματος SVO (Special Vehicle Operations) της JLR. Το εν λόγω μοντέλο όπως προαναφέραμε αναμένεται να ονομαστεί Defender SVR, ενώ σε ότι αφορά την ισχύ του αυτή θα βρίσκεται στους 585 ίππους.
 
Η νέα πλατφόρμα της JLR θα βασίσει το νέο ισχυρό Defender, που εκτός των επιπλέον αλόγων θα έχει στη διάθεσή του μεγάλες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών που θα βρίσκονται κάτω από τα ευρύτερα φτερά. ¶λλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το κανονικό Defender θα περιλαμβάνουν επαναπροσδιορισμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με διευρυμένες εισόδους αέρα και ένα πιο ισχυρό σύστημα πέδησης. Στο εσωτερικό παρών θα είναι το σύστημα ψυχαγωγίας Pivot Pro συνοδευόμενο από οθόνη αφής 10 ιντσών, αλλά και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.
 
Τέλος αναφορικά με το πότε πρόκειται να δούμε το νέο Land Rover Defender SVR, επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο άνθρωποι κοντά στην εταιρεία κάνουν λόγο πως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί προς το τέλος του 2021.

Hyundai
NISSAN