Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με BMW Σειρά 5 E34, αλλά δεν είναι.

Πολλές πληροφορίες για το μοντέλο δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

tο τιμόνι είναι το μοναδικό αντικείμενο που προέρχεται όντως από την γερμανική μάρκα.

Lada έγινε BMW

3.293 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με BMW Σειρά 5 E34, αλλά δεν είναι. Τι είναι; Ένα Lada το οποίο βέβαια έχει πάνω του κάποια στοιχεία από το βαυαρικό μοντέλο.

Πολλές πληροφορίες για το μοντέλο δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, όπως άγνωστή παραμένει και η εμφάνιση του πίσω μέρους μιας και δεν έχουν υπάρξει εικόνες να μας το παρουσιάζουν. Το στοιχείο αυτό ίσως να συνηγορεί στο ενδεχόμενο ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν έχει κάνει κάποια αλλαγή όπως συνέβη στο εμπρόσθιο άκρο και στο εσωτερικό.
 
Το Lada λοιπόν αποφασίστηκε να γίνει BMW και έτσι προσαρμόστηκε μία αυτοσχέδια γρίλια νεφρών, ενώ αλλαγμένος είναι και ο προφυλακτήρας, με τα ενσωματωμένα προβολάκια. Το σήμα της BMW προστέθηκε στο καπό για να κάνει ακόμα πιο πιστευτή τη μετατροπή, ενώ το ίδιο συνέβη και στις ζάντες.
 
Στο εσωτερικό αξίζει να σημειωθεί πως το τιμόνι είναι το μοναδικό αντικείμενο που προέρχεται όντως από την γερμανική μάρκα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται αν λειτουργούν τα ενσωματωμένα μπουτόν. Τέλος αλλαγμένος φαίνεται και ο επιλογέας ταχυτήτων, ο οποίος ολοκληρώνει τις μετατροπές στην καμπίνα του ρωσικού σεντάν.

Mercedes
moto