WRC Ισπανίας: Όλα ανοιχτά!

2.774 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2019)

Ο Νεβίλ τερμάτισε πρώτος στο σαββατιάτικο σκέλος του WRC Ισπανίας με την ένταση για την διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου να κορυφώνεται. Τρίτος ο Τάνακ.

Οι ελπίδες για τη διεκδίκηση του τίτλου δεν έχουν σβήσει προς το παρόν για τον Τιερί Νεβίλ, ο οποίος ηγείται της προσωρινής κατάταξης στο φετινό Ράλι Ισπανίας, τον προτελευταίο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι 2019. Οι ελπίδες του έτερου «μνηστήρα» του τίτλου, Σεμπαστιάν Οζιέ, εξανεμίστηκαν όταν έπεσε πολλές θέσεις ωστόσο σήμερα κατάφερε να τερματίσει όγδοος.

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, Οττ Τάνακ, τερμάτισε τη μέρα στην τρίτη θέση, έχοντας μπροστά του τον ομόσταβλο του Νεβίλ, Ντάνι Σόρντο, ενώ πίσω του τον Σεμπαστιάν Λεμπ στην πέμπτη θέση. Ο Εσθονός οδηγός της Toyota επωφελήθηκε και από μια έξοδο του Κρις Μικ που εγκατέλειψε.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό το «πολεμικό κλίμα» που επικρατεί, το σημερινό σκέλος περιελάμβανε επτά ειδικές διαδρομές εκ των οποίων τις τέσσερις κέρδισε ο Τάνακ ενώ τις υπόλοιπες τρεις ο Νεβίλ.

Περισσότερη δράση στο αυριανό, τελευταίο σκέλος του Ράλι Ισπανίας των 74,14 χλμ. στο οποίο ενδέχεται άλλωστε να κριθεί και ο τίτλος του Πρωταθλήματος τόσο για το οδηγών όσο και για το κατασκευαστών. Το μόνο σίγουρο είναι πως, προς το παρόν, όλα είναι ανοιχτά.

Δείτε την προσωρινή κατάταξη του Ράλι Ισπανίας:

Hyundai
NISSAN