Τα φωτιστικά σώματα είναι στρογγυλά και πολύ μοντέρνα σε σχεδίαση.

Στο πλάι την παράσταση κλέβουν οι μεγάλες ζάντες.

To νέο Nissan 370Z;

3.985 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Αυτή είναι η πρόταση ενός επαγγελματία σχεδιαστή αυτοκινήτων για το επόμενης γενιάς 370Ζ. Πώς σας φαίνεται;


Mε την Nissan να έχει επιβεβαιώσει τον ερχομό του νέου 370Z, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τις προτάσεις του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά.

Οι εικόνες που βλέπετε είναι αποτέλεσμα της εργασίας του σχεδιαστή Le Yang Bai. Δεν πρόκειται ωστόσο για οποιοδήποτε «καλλιτέχνη» αλλά για έναν επαγγελματία σχεδιαστή αυτοκινήτων που στο παρελθόν έχει εργαστεί για την κινέζικη SAIC Motors, το Icona Design Group, την BYD Auto και άλλες.

Το ψηφιακό αυτοκίνητο υιοθετεί μια ρετρό σχεδιαστική γραμμή με έμπνευση από το Datsun 240Z, το πρώτο σπορ διθέσιο της σειράς Ζ της φίρμας. Ο πρόβολος είναι ιδιαίτερα ακραίος σχεδιαστικά χάρη στον πολύ αεροδυναμικό προφυλακτήρα και την σχεδίαση που έχει υιοθετηθεί στα δύο άκρα του. Τα φωτιστικά σώματα είναι στρογγυλά και πολύ μοντέρνα σε σχεδίαση ενώ το καπό είναι αρκετά «γραμμωμένο». Στο πλάι την παράσταση κλέβουν οι μεγάλες ζάντες και ο αεραγωγούς πίσω από τους εμπρός τροχούς ενώ πίσω, τα φωτιστικά σώματα σε συνδυασμό με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης δημιουργούν ένα δυναμικό σύνολο.

Κάτω από το καπό θα μπορούσε να μπει ένας υπερτροφοδοτούμενος V6 αλλά μέχρι να έρθουν στο φως τα επίσημα σκίτσα και οι πρώτες πληροφορίες, οι φήμες θα είναι πολλές.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green