H ψηφιακή δημιουργία του Adan Lopez.

O εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί πολλά ρετρό χαρακτηριστικά.

H Ford Mustang Electric;

3.454 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2019)

Πώς θα έμοιαζε το θρυλικό μοντέλο αν σε λίγα χρόνια γινόταν πλήρως ηλεκτρικό; Πώς σας φαίνεται;


Eάν υπάρχει ένα νέο μοντέλο που περιμένουν εναγωνίως να δουν οι φίλοι της Ford, αυτό δεν είναι άλλο από το επερχόμενο ηλεκτρικό crossover που θα λάβει έμπνευση από την θρυλική Mustang.

Tι θα γινόταν όμως ένα η Ford αποφάσισε να ηλεκτρίσει το κανονικό pony car; Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Adan Lopez έδωσε στην δημοσιότητα την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση πως η Ford σκέφτεται να βάλει μια τέτοια έκδοση σε παραγωγή.

Ο ίδιος αναφέρει πως θα μπορούσε να λανσαριστεί το επόμενο έτος, ωστόσο αυτή είναι μια πολύ αισιόδοξη εκτίμηση με το πιθανότερο σενάριο, εάν η Ford το θελήσει, είναι να το δούμε κατά το 2025. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δεν είναι άσχημο αφού η ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας δίνει το παρών και στο ψηφιακό σχέδιο μέσα από τα φωτιστικά σώματα και στην υπόλοιπη σχεδίαση του προβόλου από τον προφυλακτήρα μέχρι τα μυώδη φτερά και το γραμμωμένο καπό. Το πίσω μέρος μοιάζει ακόμα πιο άγριο σχεδιαστικά αφού ο προφυλακτήρας συνδυάζεται με έναν πολύ σπορ διαχύτη, ωστόσο τα φωτιστικά σώματα είναι αρκετά διαφορετικά σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στις τωρινές Mustang.

Tέλος, ο εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί πολλά ρετρό χαρακτηριστικά, αν και την ίδια στιγμή ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα μεγάλος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, πολυλειτουργικό τιμόνι και δύο οθόνες στο κέντρο της κονσόλας.

Toyota
moto