Τα δύο άκρα τόσο στο sedan όσο και στο wagon έχουν ανανεωθεί.

Η Mercedes-AMG E63 δοκιμάζεται στο Ring

2.055 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2019)

Οι μηχανικοί της Mercedes-Benz εργάζονται σκληρά αναπτύσσοντας την επερχόμενη ανανεωμένη Mercedes-AMG E63 sedan και wagon με δύο κατασκοπευτικά βίντεο να αποδεικνύουν το αληθές του λόγου.

Αμφότερα τα μοντέλα παρουσιάζονται να πραγματοποιούν δοκιμές στην πίστα του Nurburgring έχοντας ως είθισται το απαραίτητο καμουφλάζ. Τα δύο άκρα τόσο στο sedan όσο και στο wagon έχουν ανανεωθεί όπως και τα φωτιστικά σώματα στον πρόβολο. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερο ευκρινείς όμως και εκεί αναμένουμε μικρές σχεδιαστικές αλλαγές στα φώτα, ενώ φυσικά οι τέσσερις τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης εξακολουθούν να είναι ένα εντυπωσιακό σημείο αναφοράς.
 
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά η E-Class φέρεται ότι παίρνει ένα ενημερωμένο και πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Η ανανεωμένη E63 λογικά θα διατηρήσει τον V8 Twin-Turbo 4,0 λίτρων κινητήρα της Mercedes-AMG που προσφέρει 612 ίππους, έχοντας ωστόσο πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού το ίδιο μοτέρ στην GT 63 S Four-Door Coupe προσφέρει 640 ίππους.
 
Η ανανεωμένη E63, καθώς και τα υπόλοιπα μοντέλα της E-Class, αναμένεται να τα δούμε εντός του 2020, όπου και θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά τους στις αγορές.   
 

Toyota
moto