Tίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Mercedes.

Ψάχνει νέο ιδιοκτήτη η Mercedes στη F1;

5.768 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Σε αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη βρίσκεται η ομάδα της Mercedes στη Formula 1 και μάλιστα οι δύο πρώτοι ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους!

Την είδηση αυτή αναφέρει η ιστοσελίδα F1-Insider η οποία βασίζεται, όπως η ίδια αναφέρει, σε πληροφορίες αξιόπιστης «πηγής». Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως η ομάδα θέλει να έχει βρει το νέο της χρηματοδότη πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα συμφωνία Concorde (Concorde Agreement) που υπογράφουν οι ομάδες με τη FIA, που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το 2020.
 
Επιπλέον το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πρώτοι ενδιαφερόμενοι έχουν εμφανιστεί. Η πρώτη είναι η πλούσια οικογένεια Mazepin από την Ρωσία που ασχολείται με τον τομέα των χημικών. Σε όσους θυμίζει κάτι το επώνυμο αυτό να πούμε πως ο 20χρονος Nikita Mazepin, αγωνίζεται αυτή τη στιγμής στο πρωτάθλημα της Formula 2 με την ART Grand Prix. O δεύτερος επίδοξος αγοραστής σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ο δισεκατομμυριούχος Roger Penske, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε τα δικαιώματα των αγώνων Indy Car και της πίστας της Indianapolis. Ο Penske «τρέχει» επίσης πολλές ομάδες σε διάφορα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο.
 
Φυσικά τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Mercedes, όποτε μέχρι να (και αν) συμβεί κάτι τέτοιο ας κρατάμε μικρό καλάθι. Για οτιδήποτε νεότερο θα επιτρέψουμε!  

peugeot
skoda