Το Inkas Sentry Civilian βασίζεται στην πλατφόρμα του Ford F-550.

Ένα turbodiesel μοτέρ 6,7 λίτρων ο οποίος προσφέρει 330 ίππους στις 2600 σ.α.λ.

Το εσωτερικό του Inkas Sentry Civilian είναι εξίσου ξεχωριστό με το εξωτερικό.

Sentry Civilian: Το «τούμπανο» της Inkas (+vid)

11.314 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Η Inkas είναι ειδική στην κατασκευή τεθωρακισμένων οχημάτων και αυτό γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό βλέποντας τη βελτιωμένη έκδοση του Sentry Civilian την οποία παρουσίασε.


Το Inkas Sentry Civilian βασίζεται στην πλατφόρμα του Ford F-550, η οποία έχει τροποποιηθεί πλήρως με ξεχωριστά εξαρτήματα ανάρτησης, φρένα υψηλής αντοχής και πλήθος άλλων ενισχυμένων μηχανικών εξαρτημάτων. Παρόλο την ίδια βάση με το Ford F-550 ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου είναι εντελώς διαφορετικός.
 
Κάθε εξωτερικό πάνελ έχει σχεδιαστεί με μία μόνο προτεραιότητα. Την προστασία. Το όχημα προσφέρει επίπεδο θωράκισης BR6 και περιλαμβάνει αλεξίσφαιρα τζάμια, ενισχυμένους αρμούς πόρτας και άλλα σημεία κρίσιμης δομής, ενώ προστατευμένη είναι μπαταρία αλλά και το ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου.
 
Όπως καταλαβαίνετε για να κινηθεί το αυτοκίνητο χρειάζεται να έχει ένα ισχυρό κινητήρα, κάτι που είναι γεγονός. Ένα turbodiesel μοτέρ 6,7 λίτρων ο οποίος προσφέρει 330 ίππους στις 2600 σ.α.λ. είναι παρών και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Το εσωτερικό του Inkas Sentry Civilian είναι εξίσου ξεχωριστό με το εξωτερικό, έχοντας πολλά χαρακτηριστικά πολυτέλειας και άνεσης. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία κάμερα 360 μοιρών με δυνατότητα εγγραφής, συστήματα νυχτερινής όρασης, ακόμα και ένα σύστημα προστασίας από επίθεση με χημικά.  
 

Mercedes
RENAULT